Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Modele broni nie działają.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kubulek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:46
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 26.03.2012 12:44

Witam. Wrzuciłem na serwer nowe modele broni. Wrzuciłem do models wszystkie pliki i est problem bo nawet się nie ściągają. Proszę o pomoc.

Modele.ini:
"models/v_m249.mdl" "models/codgb/v_m249.mdl"
"models/v_tmp.mdl" "models/codgb/v_tmp.mdl"
"models/v_ump45.mdl" "models/codgb/v_ump45.mdl"
"models/v_mp5.mdl" "models/codgb/v_mp5.mdl"
"models/v_deagle.mdl" "models/codgb/v_deagle.mdl"
"models/v_awp.mdl" "models/codgb/v_awp1.mdl"
"models/p_awp.mdl" "models/codgb/p_awp1.mdl"
"models/w_awp.mdl" "models/codgb/w_awp1.mdl"
"models/v_p90.mdl" "models/codgb/v_p901.mdl"
"models/p_p90.mdl" "models/codgb/p_p901.mdl"
"models/w_p90.mdl" "models/codgb/w_p901.mdl"
"models/v_knife.mdl" "models/codgb/v_noz.mdl"
"models/v_aug.mdl" "models/codgb/v_aug.mdl"
"models/w_aug.mdl" "models/codgb/w_aug.mdl"
"models/p_aug.mdl" "models/codgb/p_aug.mdl"
"models/p_deagle.mdl" "models/codgb/p_deagle.mdl"
"models/w_deagle.mdl" "models/codgb/w_deagle.mdl"
"models/v_m3.mdl" "models/codgb/v_m3.mdl"
"models/w_m3.mdl" "models/codgb/w_m3.mdl"
"models/v_xm1014.mdl" "models/codgb/v_xm1014.mdl"
"models/p_xm1014.mdl" "models/codgb/p_xm1014.mdl"
"models/w_xm1014.mdl" "models/codgb/w_xm1014.mdl"
"models/v_glock18.mdl" "models/codgb/v_glock18.mdl"
"models/w_glock18.mdl" "models/codgb/w_glock18.mdl"
"models/v_usp.mdl" "models/codgb/v_usp.mdl"
"models/p_ak47.mdl" "models/codgb/p_ak47.mdl"
"models/v_ak47.mdl" "models/codgb/v_ak47.mdl"
"models/w_ak47.mdl" "models/codgb/w_ak47.mdl"
"models/v_m4a1.mdl" "models/codgb/v_m4a1.mdl"
"models/v_m4a1T.mdl" "models/codgb/v_m4a1T.mdl"
"models/w_m4a1.mdl" "models/codgb/w_m4a1.mdl"
"models/w_m4a1T.mdl" "models/codgb/w_m4a1T.mdl"
  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6032
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 26.03.2012 21:40

pokaż logi i plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#3 Kubulek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:46
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 27.03.2012 19:16

W plugins.ini nic nie dopisywałem ... Zdziwiło mnie to, że nie było pliku.
Logów jest zbyt dużo.
Chyba zaspokoję się gotowcami. :)
  • +
  • -
  • 0

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6032
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.03.2012 19:21

W plugins.ini nic nie dopisywałem

to plugin jak ma działać skoro nie dopisałeś go
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych