Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[PROBLEM] Ludziom zawiesza sie moj serwer


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 headshotovskyy

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 24.03.2012 21:53

Witam, mam problem z moim wlasnym serwerem COD.
Od 2 dni ludzie maja problem z wbijaniem na niego, otoz, gdy sciagna im sie wszystkie mp3, modele itd i zaczyna sie ladowac pasek od poczatku, zatrzymuje sie przy PRECACHING RESOURCES i pomaga im tylko wylaczenie CS'a z procesów..
proszę o pilna pomoc!
<ciach>
Z GORY DZIEKUJE ! ;/

Użytkownik Onyke edytował ten post 25.03.2012 12:54
Pomagamy na forum, a nie na gg!

  • +
  • -
  • -1

#2 dziobax

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:145
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Piotrków Trybunalski
Offline

Napisano 25.03.2012 02:25

Najlepiej reinstal serwera i poświecic +1h wiecej na instalacje pluginów, spiepszyłeś cos po drodze przy robieniu.
Jakies error logi , lub wycinki z konsoli?

Użytkownik dziobax edytował ten post 25.03.2012 02:25

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_000000_133807_FFFFFF_000000.png

188.165.19.26:27716
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

213.189.52.228:27416

b_350_20_AE2424_FFFFFF_100B99_000000.png

5.196.210.218:10094


#3 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 25.03.2012 02:30

dokładnie, pierw podaj error logi, logi lub coś z konsoli serwera jak jest

a tak dodatkowo to te forum jest po to żeby tu pomóc a nie na gg
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)


#4 headshotovskyy

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 25.03.2012 07:14

konsola serwera.




Spoiler

Onyke (25.03.2012 12:56):
Kod w postach(np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach(code/php/spoiler itp) a powyżej 200 linijek tylko w załączniku.

Użytkownik Onyke edytował ten post 25.03.2012 12:56

  • +
  • -
  • 0

#5 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 25.03.2012 09:33

error logi jakieś są?
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)


#6 headshotovskyy

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 25.03.2012 10:55

W logach czysto..
  • +
  • -
  • 0

#7 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.03.2012 13:16

wyłączaj po kolei pluginy aż ustalisz który to powoduje
  • +
  • -
  • 0

#8 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 26.03.2012 07:50

effect - będę kawalerem.mp3


Polskie znaki w nazwie. i staraj się zamiast spacji używac _ np effect_-_bede_kawalerem.mp3
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych