Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Fast_DL


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Matq

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Oka
Offline

Napisano 19.03.2012 21:31

Cześć,
Mam problem z FastDL, zainstalowałem na serwerze i mi nie działa. Wcześniej mi działał na tym samym host, także nie jest to wina folderu "Shared".
Wpisane mam w amxx.cfg i server.cfg :
// Download ""
sv_allowupload "1"
sv_allowdownload "1"

// adres serwera http szybkiego downloadu ""

sv_downloadurl "http://fd.niceshoot....fd16643/shared"

Z panelu SS:
Dołączona grafika
Bardzo proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 19.03.2012 21:34

sv_downloadurl "http://fd.niceshoot.pl/fd16643/shared"

na :


sv_downloadurl "http://fd.niceshoot.pl/fd16643/shared/"

a po drugie to powinienes miec w FD chyba folder cstrike jeszcze zeby ci sciagnelo..ja na ownserver troche walczylem z tym ale wkonuc ladnie smiga.. w kilka sekuns sciaga to co kiedys sciagalo w 2 min

#3 Matq

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Oka
Offline

Napisano 19.03.2012 21:37

Nic nie dało, a co do folderu, to jak napisałem, działało mi na poprzednim serwerze na tym hostingu na folder shared, tylko nie pamiętam co zrobiłem ,żeby git było, bo tez problemy jakieś miałem podobne.
//EDIT: Nagradzam +'ami, proszę bardzo o pomoc.

Użytkownik Matq edytował ten post 19.03.2012 21:48

  • +
  • -
  • 0

#4 Matq

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Oka
Offline

Napisano 19.03.2012 22:41

Działa. Do zamknięcia. (Sry, że w nowym poście, ale tamtego nie mogę edytować).

Użytkownik Matq edytował ten post 19.03.2012 22:41

  • +
  • -
  • 0

#5 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 19.03.2012 23:10

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych