Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

FastDL


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 sobota

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 14.03.2012 21:14

Witam. Mam taki problem że zrobiłem FDL wdłg poradnika i mi nie działa. Nie wiem czy źle coś wypełniłem czy co.Zmieniłem te atrybuty na 777 jak pisało w poradniku i wrzuciłem wszystko do cstrike. Jeśli ktoś wie o co chodzi proszę o szybką odpowiedź.
Server.cfg

hostname "|4FuN| Free-Shooters.xxa.pl"

sv_contact ""
sv_region "3"
rcon_password "lolomek"
sv_password ""
log "on"
mp_logdetail "0"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "20"
mp_autokick "0"
mp_autoteambalance "1"
mp_c4timer "35"
mp_buytime 0.25
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "1"
mp_freezetime "4"
mp_friendlyfire "0"
mp_limitteams "2"
mp_hostagepenalty "2"
mp_roundtime "4"
mp_tkpunish "1"
mp_startmoney "999"
mp_chattime "0"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "1"
decalfrequecy "60"
secure "1"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_proxies "0"
sv_allowupload "1"
sv_download "1"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_voiceenable 1
sv_voicequality 3
sv_alltalk 1
sv_lan "0"
sv_maxrate 25000
sv_minrate 5000
sv_maxupdaterate 100
sv_minupdaterate 20
host_framerate 0
sv_downloadurl "http://Free-Shooters.xaa.pl/cstrike/"
sv_allowdownload 1
say ustawienia serwera wczytane pomyslnie

  • +
  • -
  • 0

#2 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 14.03.2012 21:17

zresetowałeś serwer albo w inny sposób wczytałeś server.cfg?
  • +
  • -
  • 1

#3 sobota

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 14.03.2012 21:19

Resetowałem nic nie zmieniałem i po godzinie zaczął działać. Napisałem temat zmieniłem z 2razy mapkę i zaczął działać. Temat do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych