W załączniku .sma misji.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Misje nowy COD
Temat rozp. Bart3k, 14.03.2012 20:09
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14.03.2012 20:09
Witam. Mam taki problem. Chciałem dodać opcję, że misje można wykonywać dopiero w momencie kiedy jest na serwerze <= 4 osób. Natomiast mam z tym niemały problem i nie za bardzo wiem jak to do końca zrobić. Utknąłem na #define MIN_PLAYER 4 i potem jak coś próbuję zrobić to wywala mi same błędy przy kompilacji. Proszę bardzo bardzo o pomoc. Z góry dziękuję.
W załączniku .sma misji.
W załączniku .sma misji.
Napisano 15.03.2012 12:30
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Mody > Call of Duty Mod > Prośby o Klase/Perk
do
Mody > Call of Duty Mod > Problemy
Napisano 16.03.2012 18:22
Ponawiam prośbę. Dodatkowo nie wiem czemu ale cały czas mam problem taki, iż misje powyżej 2 poziomu da się zrobić parę razy a na poziomie pierwszym tylko raz.
Napisano 17.03.2012 09:46
Sprawdź

Załączone pliki
Sell - System Klanów (wojny, top15 etc)
Kontakt GG: 7285018
Napisano 20.03.2012 07:17
A Klakier mam takie pytanie (bądź ktokolwiek inny). Czy jesteście w stanie zrobić tak, żeby misje dało się zrobić tylko raz?Bo na chwilę obecną misje w pierwszym przedziale owszem da się zrobić tylko raz. Natomiast na drugim da się je robić już kilkarazy i nie jest to blokowane. do pliku cod_quests.sma dołączony jest jeszcze plik misje.ini ale w nim są tylko i wyłącznie zadania i jaki exp jest zdobywany za wykonanie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych