Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Rozgrzewka + Muzyczkarozgrzewka

blabla

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 .:LajT:. :*

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:14
  • Lokalizacja:oslo
Offline

Napisano 11.03.2012 17:24

Witam od razu mówię że plugin nie jest mój




Opis:



Na początku każdej mapy rozgrywana jest runda na noże trwająca 60 sekund, podczas której gra muzyka.


Cvary:



Brak


Komendy:



Brak


Instalacja:



Plik rr.amxx kopiujemy do addons/amxmodx/plugins
Plik rr.sma kopiujemy do addons/amxmodx/scripting
Dopisujemy linijkę rr.amxx do addons/amxmodx/configs/plugins.ini
Plik reset.wav kopiujemy do sound/misc
Nazwę wybranej muzyki zmieniamy na play_ejo.wav i kopiujemy do sound/misc


Wymagane moduły:



Brak


Uwagi:



Podczas rozgrzewki plugin pauzuje następujące pluginy:
Antirusher.amxx
M_Antirusher.amxx
M_Antirusher_2.4.amxx
M_Antirusher_2.5.amxx
M_Antirusher_2.5b.amxx
imessage.amxx
scrollmsg.amxx




Załączone pliki


  • +
  • -
  • 4

#2 Ktosiekcosiek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Lubin
Offline

Napisano 20.07.2012 13:12

Wgrywam wszystko jak należy ale podczas rozgrzewki nie odpala się początkowa muzyka, jest tylko ta końcowa :/. Co zrobić żeby działała tez ta 1 ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Mesiuskate

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:71
  • Imię:Mesiuskate
  • Lokalizacja:Zawiercie
Offline

Napisano 20.07.2012 13:23

a gdzie wrzuciłeś tą 1 muzyczkę ? i czy wchodząc na serwer czy jest pobierana ?

Użytkownik Mesiuskate edytował ten post 20.07.2012 13:23

  • +
  • -
  • 0
Brak opisu!

#4 Ktosiekcosiek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Lubin
Offline

Napisano 20.07.2012 13:38

Muzyke daje do sound/mis, tak jest pobierana. Nie wiem z czego to wynika, ze jedna odtwarza a drugiej nie.
  • +
  • -
  • 0

#5 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 20.07.2012 13:40

Wgrywam wszystko jak należy ale podczas rozgrzewki nie odpala się początkowa muzyka, jest tylko ta końcowa :/. Co zrobić żeby działała tez ta 1 ?


Jeżeli dodałeś własną piosenkę to domyślam się że jej nie skonwertowałeś do .wav by goldSRC ją odczytał
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#6 ` NUq

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:SZO
Offline

Napisano 25.07.2012 07:56

Mi też nie działa, a pytanie wczesniej zadane, mi się sciaga ale nie leci, przez co może być? ta końcowa twoja jest. Tak przez goldwave zrobilem sobie z muzyki tego playa.
  • +
  • -
  • 0

#7 Marcin25

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 22.11.2012 23:34

Da się zrobić, aby pauzowało plugin roundsound? Bo muza mi nachodzi na siebie
  • +
  • -
  • 0

#8 Kedzior123997

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 01.03.2013 00:21

a mi wyskakuje w konsoli coś takiego

Host_Error: PF_precache_sound_I: Sound 'hostage/hdie/hdeath3.wav' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this

Wie ktoś o co chodzi
  • +
  • -
  • 0

#9 Luki87

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 21.05.2013 18:08

Refresh

Odtwarza tylko plik reset na koncu, muzyki podczas całej rundy nie odtwarza. Plik przekonwertowany na wav i skrocony do 60 sek dla mniejszego rozmiaru ( z 34 na 10 mb)
Mimo to nie odtwarza... HELP


  • +
  • -
  • 0

#10 htcomg

    Nowy

  • Girl

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Terenia
  • Lokalizacja:Warkały
Offline

Napisano 27.10.2013 14:38

nie działa ;/


  • +
  • -
  • 0

#11 WhiteBlood

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Imię:Dorian
  • Lokalizacja:Niemcy
Offline

Napisano 13.06.2016 11:32

Muzyke daje do sound/mis, tak jest pobierana. Nie wiem z czego to wynika, ze jedna odtwarza a drugiej nie.

Możliwe, że druga piosenka jest za duża (Mb) albo rozszerzenie nie jest .wav 

 

daj logi


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych