Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Muza pod koniec rund alt_end_round_sounds


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mavernh

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:167
Offline

Napisano 24.02.2009 21:26

witam mam mały problem uzywam pluginu alt_end_round_sounds i dodam np 10 piosenek 5 tt i 55 ct i na koncu niektorych rund nie idze muza co mam zrobic zeby muza szła po kazej rundzie i zeby nie bylo takich luk bez muzy
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 24.02.2009 21:42

Wpisałeś cvary do amxx.cfg ?
ers_enabled 1
ers_player_toggle 1
erc_time_ads 120
erc_random_precache "5-5"


#3 nEgativ

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:90
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2009 21:44

mavernh, mialem taki problem pliki mialem w mp3 ale on poprostu mi ich nie obslugiwal spróbuj jeszcze raz przerobic polecam program Mp3 DirecktCut.
  • +
  • -
  • 0

#4 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 24.02.2009 22:11

tez miałem taki problem a spowodowało go to że wgrałem 2 plugin tzn w paczce AERS sa 2 pliki amxx. [old] i zwykly ja wgralem dwa usunolem potem ten grugi i gitara :) zobacz moze pomoże
  • +
  • -
  • 0

#5 mavernh

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:167
Offline

Napisano 25.02.2009 06:44

sprubuje wgrac cvar bo chyba nie wgrałem dzięki za pomoc masz punkt KONIEC TEMATU
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych