Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

B00ty


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wirus

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock okolice
Offline

Napisano 24.02.2009 17:24

Gram obecnie z podbotami na moim serwerze. Zainstalowałem (mam nadzieję) wszystko dobrze. Wchodzę na serwer, boty także, lecz są tylko 3plus ja.
Czy to może być jakiś bląd? Instalowałem boty z tego forum, chyba jego autorem był Baku.
  • +
  • -
  • 0

#2 nEgativ

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:90
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2009 17:28

Boty sie dodaje poprzez podbotmenu ktore trzeba skonfigurowac:
addons/podbot/podbot.cfg - zmieniamy
pb_password "haslo"
setinfo _pbadminpw "haslo"
bind "x" "pb menu"

x-wpisz swoja litere do podbotmenu

Ale moze masz zla wersje podbotow bo juz sie spotkalem z takim problemem :/
  • +
  • -
  • 0

#3 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 24.02.2009 17:28

A ile botów dodałeś na serwa ?

#4 nEgativ

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:90
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2009 17:29

Wchodzę na serwer, boty także, lecz są tylko 3plus ja.


  • +
  • -
  • 0

#5 Wirus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock okolice
Offline

Napisano 24.02.2009 17:35

właśnie one mi się automatycznie dodawają, np. Zmieniam mape na de_dust, wchodze i one po kilku sek. Wbijają. Negative. Ja mam tak właśnie ustawione.
  • +
  • -
  • 0

#6 nEgativ

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:90
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2009 17:38

Wirus, podboty zawsze sie wlanczaja automatycznie a nie mozesz wejsc w podbotmenu?
  • +
  • -
  • 0

#7 Wirus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock okolice
Offline

Napisano 24.02.2009 17:48

podbotmenu działa lecz nie dodaje botów.
  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 24.02.2009 17:50

To raczej nie jest błąd. Jeżeli chcesz proste menu to polecam ci to:
http://forums.allied...ead.php?t=51745

Między innymi poprzez to menu możesz dodawać boty.

Jeżeli chcesz na stałe więcej botów to zedytuj podbot.cfg w folderze addons/podbot

pb_maxbots


  • +
  • -
  • 0

#9 Wirus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock okolice
Offline

Napisano 24.02.2009 17:54

Wypróbuje i to... ;-)
  • +
  • -
  • 0

#10 nEgativ

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:90
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2009 18:01

Wirus, przetestowalem ten poradnik zrobilem wszystko jak bylo napisane i mi dziala :]
Robiles moze tak wchodzisz w podbotmenu pozniej 1.Quick add bot? Mi dodaje normalnie bez zadnych problemow.
  • +
  • -
  • 0

#11 Isilrá

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:jestem?
Offline

Napisano 24.02.2009 19:56

wpisz do konsoli pb max_bots 10 (10 to twoja liczba którą chcesz)
  • +
  • -
  • 0

#12 Wirus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock okolice
Offline

Napisano 24.02.2009 20:13

wpisz do konsoli pb max_bots 10 (10 to twoja liczba którą chcesz)

Tzn w konsoli w grze w menu głównym wpisać pb max_bots 20 ?
  • +
  • -
  • 0

#13 Isilrá

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:jestem?
Offline

Napisano 24.02.2009 20:18

taaaaa... wpisz w konsoli pb max_bots 20
  • +
  • -
  • 0

#14 Wirus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock okolice
Offline

Napisano 27.02.2009 17:32

Działa. Temat do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych