Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Advanced Swear Filter + Punishment Menu
Temat rozp. Abes Mapper, 10.04.2008 15:46
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22.05.2010 15:02
Tak da się
Napisano 02.11.2010 11:55
Kolejna osoba wprowadza ludzi w błąd:
TO NIC NIE DAJE!! Zmień sobie nawet na 500 a w /swear będzie Ci pokazywało tylko 40 i tyle będzie wyłapywał.
Kolejna niefachowa porada.
Zmiana jakiekolokwiek wpisu w actions.inc nic nie daje!!
Mnóstwo ludzi pisze coś zanim sprawdzi, stąd później ludzie mają problemy. Plugin się opisuje od A do Z a nie byle jak żeby ludzie później zakładali tematy z problemami bo ktoś dodał plugin chcąc sobie nabić post.
Wyczailem o co w tym chodzi
Plugin nie lapie i nie zlapie wiecej niz 40 slow, jezeli masz w pliku blacklist.ini 100 slow to nie wszystkie z nich beda wylapywane, dlatego trzeba 40 slow napisac aby wiekszosc ich wylapywala, (...)
w katalogu cstrike/addons/amxmodx/scripting/base_inc wystarczy tylko w pliku config.cfg zmienic wartosci#define BLACKLIST_WORDS 40 // Maximum number of BLACKLIST Words (Change if more needed) #define WHITELIST_WORDS 40 // Maximum number of WHITELIST Words (Change if more needed)na np.#define BLACKLIST_WORDS 150 // Maximum number of BLACKLIST Words (Change if more needed) #define WHITELIST_WORDS 150 // Maximum number of WHITELIST Words (Change if more needed)i juz zczytuje nam 150 slow z BlackList i WhiteList
Pozdrawiam
TO NIC NIE DAJE!! Zmień sobie nawet na 500 a w /swear będzie Ci pokazywało tylko 40 i tyle będzie wyłapywał.
Kolejna niefachowa porada.
To zmień w .incGdzie mogę zmienić napisy:
[AMXX] XXX was kicked for swearing
oraz, po kickuno swearting allowned
W .sma nic nie znalazłem.
Zmiana jakiekolokwiek wpisu w actions.inc nic nie daje!!
Mnóstwo ludzi pisze coś zanim sprawdzi, stąd później ludzie mają problemy. Plugin się opisuje od A do Z a nie byle jak żeby ludzie później zakładali tematy z problemami bo ktoś dodał plugin chcąc sobie nabić post.
Użytkownik nex1983 edytował ten post 02.11.2010 12:00
Napisano 03.12.2011 00:31
Dodałem tak jak mówiłeś dodałem swearfilter.cfg do csstrike . Skopiowałem cały folder addons tam gdzie miał być. Oraz do plugins.ini dopisałem rs_swearfilter.amxx. Dodałem do pliku punshiment skasowałem angielskie i napisałem swoje ( Po polsku ) , wchodze na serwa zmieniam mape i nie działa wiesz może czemu?.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych