Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sxe problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 brawur

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:kobyłka
Offline

Napisano 24.02.2009 10:32

wyskakuje mi taki komunikat i niewiem co dalej ????

2009/02/24 09:30:20 -
2009/02/24 09:30:20 - sXe Injected starting...
2009/02/24 09:30:20 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 3)
2009/02/24 09:30:20 - version: 7.6
2009/02/24 09:30:20 - open [77C1F566]
2009/02/24 09:30:20 - Starting Device Driver
2009/02/24 09:30:20 - service [C]
2009/02/24 09:30:20 - Open manager OK
2009/02/24 09:30:20 - Create Service OK
2009/02/24 09:30:20 - Start Service OK
2009/02/24 09:30:20 - [35][7C90D190]
2009/02/24 09:30:20 - [32][7C90D160]
2009/02/24 09:30:20 - [115][7C90DF90]
2009/02/24 09:30:21 - [74][7C90D580]
2009/02/24 09:30:21 - [AD][7C90D910]
2009/02/24 09:30:21 - [7A][7C90D5E0]
2009/02/24 09:30:21 - [D5][7C90DB90]
2009/02/24 09:30:21 - [89][7C90D6D0]
2009/02/24 09:30:21 - [FE][7C90DE20]
2009/02/24 09:30:21 - [BA][7C90D9E0]
2009/02/24 09:30:21 - [102][7C90DE60]
2009/02/24 09:30:22 - Waiting for game...
2009/02/24 09:30:28 - Proceso [explorer.exe](560) injecting on PID (3420) -> (ALLOW)[1]
2009/02/24 09:30:28 - Intercepting game... [3420][cstrike.exe]
2009/02/24 09:30:28 - open [77C1F566]
2009/02/24 09:30:29 - Injecting: [C]
2009/02/24 09:30:32 - Injected OK
2009/02/24 09:30:32 - Proceso [cmd.exe](2084) injecting on PID (440) -> (ALLOW)[1]
2009/02/24 09:30:32 - Intercepting game... [440][hl.exe]
2009/02/24 09:30:32 - open [77C1F566]
2009/02/24 09:30:32 - Injecting: [C]
2009/02/24 09:30:36 - Injected OK
2009/02/24 09:30:43 - [C] -> Incorrect version [3216c2648648efad24320aa170481ca2](BLOCKED)
2009/02/24 09:30:43 - * Termination
2009/02/24 09:30:46 - * Cleaning
2009/02/24 09:30:46 - * Stoping service
2009/02/24 09:30:46 - * Service stopped
2009/02/24 09:30:46 - * Service deleted
2009/02/24 09:30:52 - * Cleaning
2009/02/24 09:30:52 - * Stoping service
2009/02/24 09:30:52 - GetLastError(1062)(Usługa nie została uruchomiona.

)
2009/02/24 09:30:52 - Control service error
2009/02/24 09:30:52 - * Service stopped
2009/02/24 09:30:52 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/02/24 09:30:52 - Delete service error
2009/02/24 09:30:52 - * Service deleted
2009/02/24 09:30:55 - * Cleaning
2009/02/24 09:30:55 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/02/24 09:30:55 - Open service error
[/quote]
  • +
  • -
  • 0

#2 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 24.02.2009 19:32

Miałem to samo i zainstalowałem patcha v23 i śmiga. O ile dobrze wiem, to problem w 99% występuje, w przypadku używania cs digitalzone.
  • +
  • -
  • 0

#3 brawur

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:kobyłka
Offline

Napisano 25.02.2009 13:04

dzięki wielkie zaraz zainstaluje :DD
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych