Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Wlaczeniem Pluginu po Wylaczeniu w amxmodmenu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 papkin

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:27
Offline

Napisano 10.04.2008 13:34

Witam wylaczylem plugin M_AntiRusher w amxmodmenu pisze ze jest Wylaczony, zapisalem zmiany i juz go nie moge uruchomic...

Restart Server nie pomaga...

Musiala gdzies sie dodac linijka i dlatego ten plugin jest zablkowany, pytanie gdzie ;]
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 10.04.2008 19:01

otworz plik plugins.ini ktory znajduje sie w katalogu addons/amxmodx/configs i sprawdz czy przed wpisem M_AntiRusher nie ma takiego znaczka ; Jesli jest to go usun.... Natomiast jesli go nie ma to wes wyłącz server na kilka minut a nastepnie go wlacz....
  • +
  • -
  • 0

#3 papkin

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:27
Offline

Napisano 11.04.2008 12:35

wlasnie niee to niee to ;/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych