Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] cs się wyłacza


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wituch

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 03.03.2012 16:46

Witam odkąd zrobiłem formata mam pewien problem z cs.Otóz podczas próby wejścia na jakiś serwer,na ktorym jest muzyka albo coś co trzeba pobrać aby na niego się dostać wyłacza mi sie cs.kiedy zaczynają się pobierac dane pliki,kwestia jednej lub dwoch kresek pobierania i cs mi sie wylacza i wita mnie pulpit.Najgorsze jest to, że nie ma żadnego błedu ani nic poprostu wywala mnie do puliptu.Dodam,że Reinstal cs'a zarówno jak i steam nie pomógł.proszę o pomoc.AAA... mam Steam.

macie jakieś pomysly?

Użytkownik Wituch edytował ten post 03.03.2012 16:00

  • +
  • -
  • 0

#2 konrados

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:14
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:TzO
Offline

Napisano 04.03.2012 19:11

Hmm.. Może to wynikać skutkiem źle ustawionych komend pobierania danych zewnętrznych, jest też możliwość że coś nie tak z komendami serwera.
na każdym serwerze tak się dzieje czy tylko na tym?

#3 psilocybe

    Toasty!

  • Power User

Reputacja: 246
Wszechwidzący

  • Postów:524
  • Steam:steam
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 04.03.2012 19:18

Edytuj config.cfg i dodaj następujące linijki:

cl_allowdownload "1"
cl_allowupload "1"
cl_download_ingame "1"

Użytkownik psilocybe edytował ten post 04.03.2012 19:19

  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika

Dołączona grafika


#4 Wituch

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.03.2012 21:41

cs mi się wyłacza tylko wtedy kiedy zaczyna się pobierać jakiś plik np muzyka czy też jakiś images.Njagorsze jest to , że nie pokazuje żadnego błędu.

Problem naprawiony nie wiem czy to dzięki temu , że zrobiłem skanowanie czy też dzięki tym komendą


cl_allowdownload "1"
cl_allowupload "1"
cl_download_ingame "1"

Naprawdę dzięki.
  • +
  • -
  • 0

#5 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 04.03.2012 21:46

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych