Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Extreme ban config 2 - ban jest ale go nie ma (?)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 cedrik17

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:15
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Brzesko
Offline

Napisano 26.02.2012 08:30

Problem z tym pluginem.

Stała się rzecz bardzo dziwna. Admin mojego serwera nagle próbując wejść na serwer otrzymuje info w konsoli (to pokrywające się z infem z bancfg, stąd to nie zwykły ban) że jest zbanowany (perm, "aktywny"). Nie wiadomo kto to zrobił i w jaki sposób, ale bana nigdzie nie ma (na serwerze: na liscie kodów, w menu unbana, na ftp: w pliku z banami), nie ma też tam jego nicku, ip, steamid, a mimo to cały czas ma bana. Ban na zakres ani w amxbans to tez nie jest, sprawdzałem i IP i steamid. Próbował grać na nowym cfg i na nonsteamie i także nie może wbić. Nie mam pojęcia jak tak ban jest skoro go nie ma. Kolega wbił na jego steamie na serwer normalnie, czyli to ban tylko na jego 'komputer', bo nie znam techniki banowania w extremie banie.
  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 26.02.2012 10:01

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X > Problemy
do
AMX Mod X > Problemy z pluginami


  • +
  • -
  • 0

#3 glutex

    Mamamba

  • Power User

Reputacja: 362
Wszechpomocny

  • Postów:935
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Studzionka
Offline

Napisano 26.02.2012 11:44

Ta wersja zawiera trochę błędów, najlepiej zaktualizuj do najnowszego wydania - ExtremeBanConfig 3.0 Beta.
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam

gsHgzuP.jpg

40zł


#4 cedrik17

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:15
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Brzesko
Offline

Napisano 26.02.2012 21:43

dzięki, ale jak zwykle rozwiązanie dziwne, restart serwera pomógł.
  • +
  • -
  • 0

#5 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 27.02.2012 22:50

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych