Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z /menu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 ShaDDy

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2012 11:04

Witam. Mam problem z /menu chodzi o to .że nie dziala komenda "Napisz do Admina" (chodzi o u@) mam z tym problem bo nie wiem jak to ustawic ;P
Dam wam moje .sma mam nadzieje ze pomozecie

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 banan1994554

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:89
  • Lokalizacja:stare
Offline

Napisano 24.02.2012 15:22

niebardzo sie da raczej
to wykonuje komendy a komenda np
team_say @ sie da i wysle pusta wiadomosc;]
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych