Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z wgraniem AmxBans 1.5.1


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 h0w !?

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Głubczyce
Offline

Napisano 23.02.2012 19:47

Siema, mam taki problem próboje założyć amxbans na mój serwer hostin www mam z xaa.pl/proserwer.pl i jak założe baze i jeste w 4 kroku instalacji amxbansa to mi wyskakuje taki komunikat Can't connect to server. Please check your connection details and try again i i niewiem oco chodzi pomogł by ktośś?
  • +
  • -
  • 0

#2 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 23.02.2012 20:09

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod XProblemy
do
ModyAMXBansProblemy


  • +
  • -
  • 0

#3 Roller

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:106
  • GG:
  • Imię:Radosław
  • Lokalizacja:Turek
Offline

Napisano 23.02.2012 20:26

Tak. Jeśli dobrze pamiętam, tam trzeba podać dane od bazy danych. źle to robisz, więc nie działa.
Stwórz bazę danych, dodaj do hostów zewnętrznych "%" oraz IP serwera (bez portu). Wypełnij dobrze rubrykę instalacji i musi działać.

#4 h0w !?

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Głubczyce
Offline

Napisano 23.02.2012 21:42

Zrobiłem tak jak muwisz masz ss i dalej to samo
Szyfrant (26.02.2012 11:43):
Polecam używania słownika lub SpellCheckera

Załączone miniatury

  • amxbans.JPG

  • +
  • -
  • -1

#5 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 26.02.2012 11:44

Spróbuj wpisać 127.0.0.1 lub IP hosta bazy. Dziwne.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych