Witam!
Co zrobić, aby każdemu pobierał się plik .wav z serwera bo nikt nie słyszy dzwięku który został nowo załadowany na sewer.
dzięki
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

pobieranie pliku .wav z serwera.
Temat rozp. nismo, 08.04.2008 22:29
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.04.2008 22:29
Napisano 09.04.2008 11:52
bo najpierw musi wykasować stary plik u siebie w kompie sound/mic ;/
niewiem wlasnie jak to zrobic aby dzialał nowy
niewiem wlasnie jak to zrobic aby dzialał nowy
Napisano 09.04.2008 18:59
A ja wiem.
Musisz zmienić nazwe tego pliku. Prawdopodobnie dużo osób ma inny plik pod taką nazwa jak jest u ciebie na serwie
Musisz zmienić nazwe tego pliku. Prawdopodobnie dużo osób ma inny plik pod taką nazwa jak jest u ciebie na serwie
Napisano 09.04.2008 22:22
zmieniałem nazwe ;] i nic
a nie musi byc w folderze maps plik np. de_dust2.res gdzie jest misc/nazwa.wav ?
a nie musi byc w folderze maps plik np. de_dust2.res gdzie jest misc/nazwa.wav ?
Napisano 09.04.2008 22:36
może być tak tylko, że
sounds/misc/nazwa.wavjak już, ale według mnie jest prostsze rozwiązanie niż dopisywanie tego do każdej mapy, możesz zrobić prosty plugin do tego:
#include <amxmodx> #include <amxmisc> public plugin_precache() { precache_sound( "misc/nazwa1.wav") precache_sound( "misc/nazwa2.wav") precache_sound( "misc/nazwa3.wav") return PLUGIN_CONTINUE }
Napisano 10.04.2008 14:19
zmieniałem nazwe ;] i nic
Bo w pluginie też musisz zmienić nazwę na jaką zmieniłeś ten plik bo inaczej nie czyta. To logiczne

A jaki to plugin ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych