←  Dyskusje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Dylemat miedzy 8800GT a 8800GTS

Zablokowany

• +
  • -
karolo_k - zdjęcie karolo_k 19.02.2012

Witam, ostatnio zaoszczędziłem trochę grosza i pomyślałem żeby wymienić grafikę u siebie w PC

Aktualnie mam asus x1650pro. Szukałem czytałem trochę po googlach i doszedłem do wniosku że dobrym wyborem byłby GF 8800GT bądź 8800GTS i teraz zastanawiam na tym co będzie lepszym wyborem dla mnie. Lubie pograć ale w moim kompie już nie tylko grafika ogranicza mnie przed graniem w najnowsze tytuły.
Mój procesor to Core2Duo E4500. Tutaj dale link do niego jak ktoś by chciał obejrzeć specyfikację: http://ark.intel.com...Hz-800-MHz-FSB)

Chcę usłyszeć wasze opinie na temat GT i GTS a może ktoś poleci całkiem inną kartę w tym przedziale cenowym
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 21.02.2012

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:
InneOFF Topic
do
InneSprzętDyskusje

Odpowiedz

• +
  • -
Nakupenda. - zdjęcie Nakupenda. 22.02.2012

Miałem 8800GTS i nie polecam.

Po dwóch latach i jednym dniu równiutko tuż po skończeniu gwarancji na ekranie pokazywały się paski kolorowe i musiałem odpalać kompa w trybie awaryjnym. Wiele osob też miało taki problem, jedni włożyli karte do piekarnika na 9 minut iim działało, ja wolałem nie rozpieprzyć dodatkowo kuchenki.

Zebrałem kase na GTX460 i jest to świetny wybór - jak do tej pory wszystko smiga na full detalach.
Odpowiedz

Adminek AMXX.PL - zdjęcie Adminek AMXX.PL 01.03.2012

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: brak odp autora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Odpowiedz
Zablokowany