Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd z modułami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 GlobalKiller

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 19.02.2012 09:48

Jak włączam serwer to nie wczytuje mi pluginów.



Log w załączniku.

Załączone pliki

  • Załączony plik  log.txt   89,58 KB  26 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 PAKOV9

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:131
  • Imię:Salamaneiko
  • Lokalizacja:Madagaskar
Offline

Napisano 19.02.2012 10:32

A dopisałeś pluginy do plugins.ini ?

#3 GlobalKiller

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 19.02.2012 10:39

tak

Mam wpisane w folderze config w plugins.ini, a w plugins.ini w metamod też trzeba dopisac?
  • +
  • -
  • 0

#4 PAKOV9

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:131
  • Imię:Salamaneiko
  • Lokalizacja:Madagaskar
Offline

Napisano 19.02.2012 10:44

Jaką paczkę cod moda wgrałeś na serwer ?

#5 Kamil17

    Ogar :)

  • Zbanowany

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:449
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Płońsk
Offline

Napisano 19.02.2012 10:53

Odblokuj moduły w modules.ini Czyli :

;;;
; To enable a module, remove the semi-colon (<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.png' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time.  Use	  ;;
;;  amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
mysql
sqlite
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; Put third party modules below here.			  ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;;  or file extension.							  ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; These modules will be auto-detected and loaded   ;;
;;  as needed.  You do not need to enable them here ;;
;;  unless you have problems.					   ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
fun
engine
fakemeta
geoip
sockets
regex
nvault
cstrike
csx
hamsandwich
netdb

Użytkownik Kamil17 edytował ten post 19.02.2012 10:53


#6 GlobalKiller

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 19.02.2012 13:12

thx

Dalej nie działa.

Tu jest link do paczki coda:
http://amxx.pl/topic...y-by-matisyahu/
  • +
  • -
  • 0

#7 CzarnaDupa

    Najgorszy z najgorszych >.<

  • Użytkownik

Reputacja: 83
Zaawansowany

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 19.02.2012 14:01

byc moze brakuje Ci jakiegos modułu sprawdz w ftp czy posiadasz wszystkie moduły które są potrzebne...

Sciezka do plików cstrike/addons/amxmodx/modules
  • +
  • -
  • 0

#8 GlobalKiller

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 19.02.2012 14:15

mam wszystkie i nie działa.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych