Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Niedziała Fast DL na serwerze


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 szkodnik20091

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Adam
Offline

Napisano 18.02.2012 20:48

Witam mam wykupiony serwer na gamesol.pl i dostałem do niego darmowe fast dl jednak kiedy wchodze na serwer ładuje się bardzo długo np. model vipa ładuje się 3 min ;/

Tutaj wycinek z serwer.cfg


hostname "Free-Frag [Only DD2]@GameSol.pl"
sv_contact "kontakt@gamesol.pl"
sv_region "3"
rcon_password "haslo_rcon"
sv_rcon_banpenalty "60"
sv_rcon_minfailures "5"
sv_rcon_minfailuretime "30"
sv_password ""
mp_logdetail "3"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "120"
mp_autokick "0"
mp_autoteambalance "0"
mp_c4timer "35"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "2"
mp_friendlyfire "0"
mp_limitteams "0"
mp_hostagepenalty "0"
mp_roundtime "2"
mp_tkpunish "0"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "5"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "1"
decalfrequecy "150"
sv_lan "0"
secure "1"
sv_proxies "1"
sv_allowupload "0"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_voicequality "3"
sv_voiceenable "1"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_alltalk "0"
sv_downloadurl "http://fastdownload....123986/cstrike"
sv_allowdownload "1"

Pomocy !
  • +
  • -
  • 0

#2 CzarnaDupa

    Najgorszy z najgorszych >.<

  • Użytkownik

Reputacja: 83
Zaawansowany

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 18.02.2012 21:07

sv_downloadurl "http://fastdownload.pl/gs123986/cstrike"


Spruboj podmienic na

sv_downloadurl "http://fastdownload.pl/gs123986/cstrike/"

  • +
  • -
  • 1

#3 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 18.02.2012 21:21

Spruboj podmienic na

Bez różnicy.

Wklep w konsoli developer 1, wejdź na serwer i wklej log z konsoli.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#4 szkodnik20091

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Adam
Offline

Napisano 18.02.2012 21:34

Proszę :
] developer 1
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.10:27015
Connecting to 195.114.0.96:27029...
Connection accepted by 195.114.0.96:27029
* ML_NOTFOUND: PAS_ACC
* ML_NOTFOUND: PRIV_SET

BUILD 5408 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Serverinfo packet received.
Clearing memory
Remote host: Free-Frag [Only DD2]@GameSol.pl
Spooling demo header.
SteamWaitForResources() time: 0.235 seconds
Using http://fastdownload....123986/cstrike/ as primary download location
Verifying and downloading resources...
Netchan_Clear() : reliable length not 0, reliable_sequence: 41, incoming_reliable_acknowledged: 1
Requesting HTTP download of http://fastdownload....isc/muza10.mp3.
Commencing connection retry to 195.114.0.96:27029
Connecting to 195.114.0.96:27029...
Connection accepted by 195.114.0.96:27029
* ML_NOTFOUND: PAS_ACC
* ML_NOTFOUND: PRIV_SET

BUILD 5408 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Serverinfo packet received.
Clearing memory
Remote host: Free-Frag [Only DD2]@GameSol.pl
Spooling demo header.
SteamWaitForResources() time: 0.223 seconds
Using http://fastdownload....123986/cstrike/ as primary download location
Verifying and downloading resources...
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/muza10.mp3'
WARNING! misc/ut_pl/ultrakill.wav is causing runtime sample conversion!
WARNING! misc/ut_pl/pier**l.wav is causing runtime sample conversion!
Using WAD File: halflife.wad
Using WAD File: decals.wad
Using WAD File: cs_dust.wad
Texture load: 40.0ms
Setting up renderer...
SKY: desrt, desbk, deslf, desft, desup, desdn, done
CL_SignonReply: 1
33.6 megabyte data cache
Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.ERROR VoiceRecord_WaveIn: waveInOpen
U�yto identyfikatora urz�dzenia, kt�ry jest poza zakresem tego systemu.
Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other


PS. Sposób CipiS'a niezadziałał ;/

Użytkownik szkodnik20091 edytował ten post 18.02.2012 21:38

  • +
  • -
  • 0

#5 Lucky Gamer

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:22
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Karczew
Offline

Napisano 19.02.2012 03:10

A może napisz do firmy GameSol e-maila do działu Support. Ja na postrzelaj.pl miałem podobną sytuację i tak zrobiłem i wszystko zostało mi wytłumaczone ;P
  • +
  • -
  • 1

Proszę, daj plusa, to nic nie kosztuje, a mi bardzo się przyda.


#6 Kamil17

    Ogar :)

  • Zbanowany

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:449
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Płońsk
Offline

Napisano 19.02.2012 08:51

sv_allowdownload 1
sv_allowupload 1
sv_send_logos 1
sv_send_resources 1
sv_downloadurl "http://fastdownload.pl/gs123986/cstrike/"
mp_decals 300
Wyłącz serwer , wyłącz go na jakąś Minute i powinno być dobrze , miałem ten sam problem na OwnServer

#7 szkodnik20091

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Adam
Offline

Napisano 19.02.2012 14:33

Sposób Kamila niezadziałał wyłączyłem serwer na 30 min usunołem pliki u siebie na kompie z roundoundem i nadal 1 piosenka na 9 ściąga się 20 sec a model vip'a 3 min chyba niezostaje mi nic innego jak napisać tego maila ;/

Użytkownik szkodnik20091 edytował ten post 19.02.2012 14:34

  • +
  • -
  • 0

#8 szkodnik20091

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Adam
Offline

Napisano 21.02.2012 15:02

Jaki ze mnie ***** wysłałem maila a okazało się że w pluginie wpisałem z małej litery np. muza1 w na serwer wrzuciłem z dużej Muza1 i cały problem rozwiązany dziękuje że staraliście się mi pomóc i oczywiście + dla wszystkich :D
  • +
  • -
  • 0

#9 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 21.02.2012 15:25

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych