Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

xredirect problem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 HEDONISTA

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Zgierz
Offline

Napisano 18.02.2012 11:52

Więc wrzuciłem na moj serwer plugin xredirect.
Zainstalowałem poprawnie sprawdzam logi ,a tu L 02/18/2012 - 11:13:29: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
Jakieś rozwiązanie?
  • +
  • -
  • 0

#2 ImSpY

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:97
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 18.02.2012 14:00

Dopisać debug do plugins ini i dać tutaj wynik tego zabiegu? (zmiana mapy i nowe errory skopiować i wkleić tutaj)
xredirect.amxx debug

  • +
  • -
  • 0

#3 HEDONISTA

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Zgierz
Offline

Napisano 18.02.2012 15:19

Dobra poradziłem sobie bez tego :)
Pojawił się nowy problem po wpisaniu w say /server nic nie wyskakuje,ale gdy wpisuje /follow sa oznaki ze plugin działa.
Ustawienie cvarów:
redirect_active 1
redirect_auto 3
redirect_manual 1
redirect_follow 1
redirect_external_address 0
redirect_check_method 2
redirect_announce 20
redirect_announce_mode 3
redirect_announce_alivepos_x -1,0
redirect_announce_alivepos_y 0,01
redirect_announce_deadpos_x -1,0
redirect_announce_deadpos_y 0,35
redirect_show 1
redirect_adminslots 1
redirect_maxadmins 1
redirect_retry 0
redirect_hidedown 0
redirect_localslots 0


Zapomiałem dodać,że przekierowanie też nie działa ;/

Użytkownik HEDONISTA edytował ten post 18.02.2012 15:29

  • +
  • -
  • 0

#4 HEDONISTA

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Zgierz
Offline

Napisano 18.02.2012 21:53

Teraz problem stał się większy :
L 02/18/2012 - 21:29:25: [xredirect.amxx] ERROR: Own server has not been detected, plugin will not function correctly

serverlist.ini
id#1 Polish-Exterminators[4FUN]
address=31.186.84.110
port=27017
id#2 Polish-Exterminators[DD2/INFERNO/NUKE]
address=31.186.84.126
port=27150
id#3 Polish-Exterminators[FFA+BF2]
address=31.186.84.78
port=27017

/////Cvary
//xRedircet
redirect_active 1
redirect_auto 3
redirect_manual 3
redirect_follow 1
redirect_check_method 2
redirect_announce 30
redirect_announce_mode 3
redirect_announce_alivepos_x -1,0
redirect_announce_alivepos_y 0,01
redirect_announce_deadpos_x -1,0
redirect_announce_deadpos_y 0,35
redirect_show 1
redirect_adminslots 1
redirect_maxadmins 0
redirect_retry 1
redirect_hidedown 0
  • +
  • -
  • 0

#5 Fimek

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 19.02.2012 10:03

Miałem dokładnie ten sam problem co ty.

Wgraj to : http://speedy.sh/egUTs/xredrect-v3.rar

Dziala 100%

#6 HEDONISTA

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Zgierz
Offline

Napisano 19.02.2012 12:30

Nie wymaga .sma?
Jest oznaka,że plugin działa,ale przkierowywuje mnie na inny serwer z serverlist.ini którego tam nawet nie ma.

Użytkownik HEDONISTA edytował ten post 19.02.2012 12:39

  • +
  • -
  • 0

#7 LubiePomagac

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Karolina
  • Lokalizacja:Miedzy Zdroj
Offline

Napisano 19.02.2012 12:53

Oj to nie wiem mi wszystko smiga. i odczytuje z serverlist.ini




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych