Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

users.ini nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 gaska232

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • GG:
  • Lokalizacja:z nienacka
Offline

Napisano 20.02.2009 08:08

Witam.
Ostatnio mój znajomy postawił w swojej serwerowni serwer CS 1.6 (nie na linuxie tylko na windowsie jesli to ma znaczenie)
Nastepnie wgralismy na serwer metamoda i amxx'a i wszystko gra ślicznie (pluginy działają jak powinny, rcony etc. też) oprócz Adminów...

skopiowałem adminów z mojego 1wszego serwera (na pukawka.pl) i na pukawce działa a na tym dedyku nie...
server jest 2 na protokoły
żeby nie było to users.ini wygląda tak:
; Users configuration file
; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini

; Line starting with ; is a comment

; Access flags:
; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)

; Account flags:
; a - disconnect player on invalid password
; b - clan tag
; c - this is steamid/wonid
; d - this is ip
; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed)
; k - name or tag is case sensitive.  eg: if you set it so the name "Ham"
;     is protected and case sensitive (flags "k" only), then anybody
;     can use the names "haM", "HAM", "ham", etc, but not "Ham"

; Password:
; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw "<password>"
; Change _pw to the value of amx_password_field

; Format of admin account:
; <name|ip|steamid> <password> <access flags> <account flags>

; Examples of admin accounts:
; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

"gaska" "pompka" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

jak to poprawić?
  • +
  • -
  • 0

#2 unter

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:20
  • GG:
Offline

Napisano 20.02.2009 10:13

"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

"gaska" "pompka" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"


^^oj nierob takich odstepow takich... ma byc:
"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"gaska" "pompka" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

:] w ogóle loopbacka mozesz skasowac
  • +
  • -
  • 0

#3 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 20.02.2009 10:15

Co mają odstępy do działania flag dostępu? Nic ...

Słyszałem, że na 2 protokołach mogą być problemy z AMXX. Nie jestem pewien bo z NS nie mam nic wspólnego już od dawna :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych