Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z RoundSound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Eklips BM

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 19.02.2009 16:46

Mam taki problem:
WGrałem roundsound...
wszystko smiga tylko ze :
W ct ładnie odtwarza losowo 5 mp3 a w tt leci tlyko jedna i ta sama ;/
a sa 4 wgrane.
:/
zeby nie bło : tak dałem cvar erc_random_precache "4-5"
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 19.02.2009 17:04

Pokaż roundsound.ini

#3 Eklips BM

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 19.02.2009 17:09

B. proszę :


; CT Sounds
"sound/misc/ksl32.mp3" "CT"
"sound/misc/ksl35.mp3" "CT"
"sound/misc/ksl37.mp3" "CT"
"sound/misc/ksl15.mp3" "CT"
"sound/misc/ksl21.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/ksl7.mp3" "T"
"sound/misc/ksl28.mp3" "T"
"sound/misc/ksl12.mp3" "T"
"sound/misc/ksl19.mp3" "T"
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych