Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer, pierwsze uruchomienie.. BŁĄD..


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 zielu

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
Offline

Napisano 18.02.2009 10:09

Witam,

Instaluje serwer CS 1.6 tak jak jest napisane na tym forum. Wszystko ładnie pięknie aż do czasu kiedy chcę uruchomić serwer..


Wyskakuje mi:


Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Wed Feb 18 09:08:21 UTC 2009: Server restart in 10 seconds


Nigdy wcześniej tego nie robiłem ;/


Błagam o pomoc w dojściu do poprawnego uruchomienia serwera CS 1.6..


Pozdrawiam, Zielu
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 18.02.2009 21:06

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=9371
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych