Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Przy starcie serweru błąd


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Shadow^

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:67
Offline

Napisano 17.02.2009 15:27

Zamieszczam loga

Tue Feb 17 09:26:46 EST 2009: Server restart in 10 seconds
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
./hlds_run: line 342: 7498 Bus error$HL_CMD
Tue Feb 17 09:26:36 EST 2009: Server restart in 10 seconds
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 17.02.2009 20:25

Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem


dodaj
-debug
do lini startowej servera..

utworzy ci sie plik debug.log , wklej jego zawartosc tu na forum...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych