Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ultimate_sounds_pl nie dziala ;/Problem z pluginem.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 noobek211

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:24
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Pszow
Offline

Napisano 09.02.2012 21:47

Witam ,
chciałbym prosić was o pomoc.
Mam problem z ultimate_sounds_pl.amxx . Plugin nie działa jak trzeba. ;/
Dzwieki typu Lep siat , pierodol1/2 i do d*py z taka robota dzialaja , i napisy na górze.
Inne dzwieki i napisy nie działają . ;/ co robic ???

problem rozwiazany.
proszę o zamkniecie tematu.
  • +
  • -
  • 0
Admin za Free! Serwer w fazie rozkręcania!
Dołączona grafika
Zapraszam ! Sprawdź nas już dziś.
91.204.161.175:27054




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych