Nowa Statystyka - Niewidzialnosc
Intex
09.02.2012
Witam
Dziś dodałem, na serwer nowa statystykę Grawitacja. Potem chciałem analogicznie dodać statystykę Niewidzialność, niestety mam problem bo robię już to 3 raz i nadal nie mogę skompilować. Nie mogę podać swojego SMA publicznie, ponieważ mam tam rzeczy za które zapłaciłem więc jeśli ktoś chce mi pomóc proszę o kontakt PW lub pisać w temacie.
Hmm nie wiem czy to jest dobrze:
public ZastosujAtrybuty(id)
Dziś dodałem, na serwer nowa statystykę Grawitacja. Potem chciałem analogicznie dodać statystykę Niewidzialność, niestety mam problem bo robię już to 3 raz i nadal nie mogę skompilować. Nie mogę podać swojego SMA publicznie, ponieważ mam tam rzeczy za które zapłaciłem więc jeśli ktoś chce mi pomóc proszę o kontakt PW lub pisać w temacie.

Hmm nie wiem czy to jest dobrze:
public ZastosujAtrybuty(id)
wartosc_niewidzialnosci_gracza[id] = float(PobierzNiewidzialnosc(id, 1, 1, 1))/800 floatclamp(wartosc_niewidzialnosci_gracza[id], 0.0, 0.5) set_rendering(id, kRenderFxGlowShell, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 255-(PobierzNiewidzialnosc(id, 1, 1, 1)
jadamciwszystko
09.02.2012
masz odemnie 
tam jest *3 więc jest dasz 50 punktów w statystykę to 50*3=150-255=105
czyli bedzie miał 105 punktów niewidzialnosc
Użytkownik jadamciwszystko edytował ten post 09.02.2012 11:42

set_user_rendering(id, kRenderFxNone, 0,0,0, kRenderTransAlpha, 255-TutajWpiszSwojąStatystkę[id]*3);tam gdzie jest TutajWpiszSwojąStatystkę to ja mam np:
widocznosc_gracza[id]jak chcesz to ja Ci dodam, pisz pw - nic nie będe publikował.
tam jest *3 więc jest dasz 50 punktów w statystykę to 50*3=150-255=105
czyli bedzie miał 105 punktów niewidzialnosc
Użytkownik jadamciwszystko edytował ten post 09.02.2012 11:42
Intex
09.02.2012
Dodałem sobie już, skompilowało się, dodałem do klas. Tylko mam jedno pytanie. Bo dodałem sobie dla testu 30 pkt w tą niewidzialność a nadal tak samo mnie widać;/