Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z FastDownload


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 savage44

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:nvm
Offline

Napisano 09.02.2012 19:11

Witam otóż mam problem z fastdownload na ftp wrzucilem pliki ktore chce zeby sie szybciej pobieraly do server.cfg wpisalem
sv_allowdownload 1
sv_downloadurl "http://nfrag.pl/fd/cstrike"
na FTP ustawiony CHMOD 777
foldery itp wszystko dobrze wrzucone.
Lecz pomimo tego pliki z fd sciagaja sie po 4-5min przez csa i okolo 2-3sec sciagajac przez przegladarke... Mial ktos podobny problem? proszę o pomoc. Z gory dzięki

refresh
  • +
  • -
  • 0

#2 CzarnaDupa

    Najgorszy z najgorszych >.<

  • Użytkownik

Reputacja: 83
Zaawansowany

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 09.02.2012 21:39

Sprawdz czy na pewno dobrze wpisany adres...
  • +
  • -
  • 0

#3 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 09.02.2012 22:16

Sprawdz czy na pewno dobrze wpisany adres...

Wystarczy, że w pasku adresu wpiszesz http://nfrag.pl/fd/cstrike i dasz enter wtedy wyświetla się zawartość folderu co oznacza, że adres jest dobry!

Wracając do tematu...
Twój adres jest dobry atrybuty też są drobre

dodaj także
sv_allowupload  "1.00"


Zrestartuj serwer.. następnie wyłącz swoją gre, steam...
Ponownie włącz steam i grę spróbuj wejść na serwer gdy znów pojawi się problem z fd zrestartuj komputer ;)
Wina nie musi leżeć po stronie hosta leż po stronie klienta :)

A co do atrybutów zalecam ustawić je na: 755 (dla każdego z folderów (pliki nie trzeba))




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych