Skocz do zawarto艣ci

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz si臋 do temat贸w i for, aby otrzymywa膰 automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza spo艂eczno艣ciowego
  • Stw贸rz sw贸j w艂asny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe do艣wiadczenia

Do艂膮czona grafika Do艂膮czona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdj臋cie

Dziwne zachowanie Roundsound

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Kysu17HG

Banned

• Zbanowany

Reputacja: -2
Nowy

• Post贸w:35
  • GG:

Napisano 08.02.2012 15:11

Witam. Ot贸偶 wczoraj postanowi艂em dogra膰 kilka nowych plugin贸w na mojego 4funa aby urozmaici膰 gr臋. W艂a艣ciwie to pierdo艂y i nic takiego niewiadomego a mianowicie spawnprotector, niesmiertelne hosty i ut_killstreak_adv.amxx. Gdy wgra艂em te pluginy rounsoundy przesta艂y odgrywa膰 po zako艅czeniu rundy... Wszystko sprawdzi艂em. Nie brakuje plik贸w w plugins ini te偶 jest nie rusza艂em nic a jednak co艣 jest nie tak... Wczoraj g艂owi艂em si臋 i nic nie wymy艣li艂em. Nagle? Ku mojemu zdziwieniu wchodz臋 na serwer gram a tutaj co s艂ysze na koniec rundy ? Nutki graj膮... My艣le a mo偶e to chwilowe by艂o i ju偶 wszystko w porz膮dku. Dzisiaj wracam ze szko艂y, wchodz臋 na serwer i okazuje si臋, 偶e nutek zn贸w nie odgrywa a ja nic nie rusza艂em i tylko ja jestem H@ serwera. Prosz臋 o pomoc.
Serdecznie zapraszam: 31.186.83.60:27446

Oraz na forum: http://cs-mordownia.pl/

Do艂膮czona grafika

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych