Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie dziala mi glosnik!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ogo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:28
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 08.02.2012 10:46

Witam.

Wiec tak, taj jak w opisie nie dziala mi jeden glosnik wczoraj w nocy jak jeszcze gralem wszystk dzialalo normalnie. Rano budze, sie wlaczam laptopa i slysze ze jeden glosnik nie dziala, no to podlaczylem sluchawki i na sluchawce tak samo tez nie dziala jedna strona. Laptop Asus windows 7.

proszę pomozcie mi.


Ps. Wszystko jest pojebane , tak samo z myszka, budze sie i ciul myszka nie dziala -.- (PATOLOGIA)
  • +
  • -
  • 0

#2 VVirus

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:249
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.02.2012 17:00

Albo ci się wpindolił VVirus albo :
Dołączona grafika

Lub coś w rejestrze na grzebałeś :P

Serwery należące do mnie :) te i reszta na www.PlayBoard.eu oraz www.PlayBoard.pl

 

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.pngb_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


#3 dasisdas

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:58
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 10.02.2012 18:32

Wiesz co,jak masz asusa jeszcze na gwarancji to nie czekaj i dzwoń po serwis,tam się nie cackają z sprawdzaniem czy działa czy nie,wymieniają na nowy:D
Ale skoro myszka zaczyna szwankować to na jakieś 80 % to może być wirus

Użytkownik dasisdas edytował ten post 10.02.2012 18:33

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych