Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

włonczam serwer i mam taki problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 retry

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 16.02.2009 16:54

Witam chciałbym się dowiedzieć czemu nie moge włączyć serwera HLDS z amxmod pack

wyskakuje mi taki blad

http://img9.imagesha...age=hldswb4.png

proszę o pomoc !
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.02.2009 16:56

Brak pliku *.dll o nazwie metamod :)

#3 WHineye

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:83
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 16.02.2009 16:58

zobacz liblist.gam
upewnij sie ze masz dobrze wpisane:
gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll" - jak windows.
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so" - jak linux.
  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 16.02.2009 17:14

Albo ściągnij nowego metamoda, z www.metamod.org

#5 retry

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 16.02.2009 19:15

moze ktos Podesłać linka z tymi plikami i instrukcje ?

nadal nie działa sciagnelem tego metamoda i nic !

mam ten plik ! o nazwie tej co mowicie !
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 16.02.2009 22:42

Pokaż liblist.gam
  • +
  • -
  • 0

#7 retry

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 17.02.2009 07:21

ale gdzie ten plik jest? :help: :help: :help: :help: :help: :help:

[ Dodano: 17-02-2009, 07:34 ]
hmm a moze ktos mi dac link do gotowego packa amx ze i bedzie ten metamod działał !
  • +
  • -
  • 0

#8 WHineye

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:83
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 17.02.2009 09:11

nacisnij win+f i wyszukaj liblist.gam

masz paka:

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1187
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 17.02.2009 09:46

lap plik liblist.gam dodaj do cstrike



game "Counter-Strike 1.6"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "0"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
#gamedll "dllsmp.dll"
gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll"
#gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
trainmap "tr_1"

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#10 retry

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 17.02.2009 14:50

hmm wrzuciłem ten libis do cstriske polish i do cstrike i nie dziala nadal ! pomocy !

[ Dodano: 17-02-2009, 15:03 ]
wrzuciłem nawet ten nowy pack amx i nadal nie dziala ! hahahaha komedia
  • +
  • -
  • 0

#11 WHineye

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:83
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 17.02.2009 18:29

nadal ci ten błąd wyskakuje?
jak nie, to może powiesz czy ci pisze coś w konsoli jak włączasz serwa co? :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych