Nie czyta stylu? Wina hostingu?
Andy19
06.02.2012
Witam. Podczas pierwszej wazy instalacji psychostats na webd.pl jest bardzo dziwny błąd, niby nie ma błędów ale tak jakby nie czyta stylu. Na www na 100% wszystko poprawnie zrobione.
Live Demo: http://andy007.webd....stall/index.php
Gdzie może leżeć wina?
Live Demo: http://andy007.webd....stall/index.php
Gdzie może leżeć wina?
Freaky
06.02.2012
Możesz pokazać jaki Ci błąd wyskakuje? Bo ten link co podałeś nie chce się otworzyć.
Andy19
06.02.2012
W tym problem że nie ma błędu, a strona bardzo długo wczytuje się. Poniżej przedstawiam screen.
darklord
08.02.2012
Jestem znajomym Andy i mu pomagałem i to raczej wina instalatora, ale próbowałem wgrywać wersje 3.2 i 3.1, ale przy obu jest ten sam błąd... Problem z instalatorem. Po wejściu na mojastrona.pl/psycho/install/ pojawia się to co na screenach, które podał kolega wyżej. Po naciśnięciu Install pojawia się:

Później jak klikam na Next pojawia się, by podać dane do bazy danych:

Jak podaję dane i kliknę "Test" to nic się nie dzieje, ale jak kliknę "Next" to cały czas pojawia się błąd:

(Oczywiście chmody nadane)
Jednak jak uzupełnię poprawnie samemu dane do bazy w pliku config.php to wreszcie mogę przejść do następnego etapu:

Ale tutaj już nic nie mogę zrobić, przycisk "Next" jest na szaro, a na "Initialize Database" i "Skip" mogę sobie klikać i nic się nie dzieje... Na proserwer.pl też próbowałem wgrać to po wejściu na link nazwastrony.pl/psycho/install/ pojawia mi się tyle:

Dawałem nawet chmod 777 wszystkim plikom i folderom i nic.

Później jak klikam na Next pojawia się, by podać dane do bazy danych:

Jak podaję dane i kliknę "Test" to nic się nie dzieje, ale jak kliknę "Next" to cały czas pojawia się błąd:

(Oczywiście chmody nadane)
Jednak jak uzupełnię poprawnie samemu dane do bazy w pliku config.php to wreszcie mogę przejść do następnego etapu:

Ale tutaj już nic nie mogę zrobić, przycisk "Next" jest na szaro, a na "Initialize Database" i "Skip" mogę sobie klikać i nic się nie dzieje... Na proserwer.pl też próbowałem wgrać to po wejściu na link nazwastrony.pl/psycho/install/ pojawia mi się tyle:

Dawałem nawet chmod 777 wszystkim plikom i folderom i nic.
Szlendii
07.03.2012
Z tego co ja widzę na screenach to jest podana zła nazwa bazy danych. To, że je sam uzupełnisz w pliku to Ci nic nie da.