Witam. Podczas pierwszej wazy instalacji psychostats na webd.pl jest bardzo dziwny błąd, niby nie ma błędów ale tak jakby nie czyta stylu. Na www na 100% wszystko poprawnie zrobione.
Live Demo: http://andy007.webd....stall/index.php
Gdzie może leżeć wina?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Nie czyta stylu? Wina hostingu?
Temat rozp. Andy19, 06.02.2012 12:06
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06.02.2012 13:05
Możesz pokazać jaki Ci błąd wyskakuje? Bo ten link co podałeś nie chce się otworzyć.
CS-FPG.PL [CoD] @ GameSol.pl
Polecam! Serwer wart każdej sekundy gry!
Napisano 06.02.2012 13:52
Sproboj wyczyscic cache.
Napisano 08.02.2012 14:33
Jestem znajomym Andy i mu pomagałem i to raczej wina instalatora, ale próbowałem wgrywać wersje 3.2 i 3.1, ale przy obu jest ten sam błąd... Problem z instalatorem. Po wejściu na mojastrona.pl/psycho/install/ pojawia się to co na screenach, które podał kolega wyżej. Po naciśnięciu Install pojawia się:

Później jak klikam na Next pojawia się, by podać dane do bazy danych:

Jak podaję dane i kliknę "Test" to nic się nie dzieje, ale jak kliknę "Next" to cały czas pojawia się błąd:

(Oczywiście chmody nadane)
Jednak jak uzupełnię poprawnie samemu dane do bazy w pliku config.php to wreszcie mogę przejść do następnego etapu:

Ale tutaj już nic nie mogę zrobić, przycisk "Next" jest na szaro, a na "Initialize Database" i "Skip" mogę sobie klikać i nic się nie dzieje... Na proserwer.pl też próbowałem wgrać to po wejściu na link nazwastrony.pl/psycho/install/ pojawia mi się tyle:

Dawałem nawet chmod 777 wszystkim plikom i folderom i nic.

Później jak klikam na Next pojawia się, by podać dane do bazy danych:

Jak podaję dane i kliknę "Test" to nic się nie dzieje, ale jak kliknę "Next" to cały czas pojawia się błąd:

(Oczywiście chmody nadane)
Jednak jak uzupełnię poprawnie samemu dane do bazy w pliku config.php to wreszcie mogę przejść do następnego etapu:

Ale tutaj już nic nie mogę zrobić, przycisk "Next" jest na szaro, a na "Initialize Database" i "Skip" mogę sobie klikać i nic się nie dzieje... Na proserwer.pl też próbowałem wgrać to po wejściu na link nazwastrony.pl/psycho/install/ pojawia mi się tyle:

Dawałem nawet chmod 777 wszystkim plikom i folderom i nic.
Napisano 07.03.2012 18:06
Z tego co ja widzę na screenach to jest podana zła nazwa bazy danych. To, że je sam uzupełnisz w pliku to Ci nic nie da.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych