Nie mam jeszcze fajnej nazwy ale mam pomysl na nowego moda Mod polegal by na tym ze jest 1 Gracz w CT a reszta w TT
I ten z CT biega za kazdym i gdy przejedzie po nim nozem zamraza go i nie moze sie ruszyc ten Gracz z TT .Aby mogl dalej grac ten zamrozony musi podbiec ktos do niego i przez 5 sec pocierac o niego nozem. Co runde zeby losowalo nowego goniacego .
Co wy myslicie nad tym pomyslem ?? wypowiadajcie sie
I czy byl by ktos Kto zrobil by taki mod ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05.02.2012 23:21
Napisano 06.02.2012 15:38
mozna zrobic ale chyba bedzie nudny wg mnie
Napisano 10.02.2012 22:14
No nie do końca tam jest zupełnie inny mod
Napisano 10.02.2012 22:31
Nieciakawy
/ Ale mozna bylo by cos jeszzcze zrobic
/ czekaj wymysle
!
Wykonuje prace graficzne (wszelkiego rodzaju) na zamówienie ! (Oprócz Stylów ) Proszę pisać !
GG: 19728245
E-M@il: tobiasz1177@wp.pl
Layout'y --- Banner'y --- Awatar'y --- Sygnatury --- Loga --- Plakat'y --- Grafika do stron www (Ikony, rangi, ) --- Userbar'y --- Tapety
GG: 19728245
E-M@il: tobiasz1177@wp.pl
Layout'y --- Banner'y --- Awatar'y --- Sygnatury --- Loga --- Plakat'y --- Grafika do stron www (Ikony, rangi, ) --- Userbar'y --- Tapety
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Earth's Special Forces - dodanie nowej postaciNapisany przez ATIMKOS, 07.08.2026 |
|
|
|||
Inny
Zarządzanie serwerem z poziomu DiscordaNapisany przez Lakrous, 28.10.2025 |
|
|
|||
Inny
Kupie Paczke JailBreak cs 1.6Napisany przez Domix, 06.07.2025 |
|
|
|||
Inny
Problem z wyświetlaniem nazw klas w menuBłędne nazwy w menu przy wyborze klasy Napisany przez protypek, 29.04.2025 |
|
|
|||
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty