Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DPROTO na serwer NIE DEDYKOWANY


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 darkguard

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 05.02.2012 00:13

Jak zainstalować DPROTO na serwer NIE DEDYKOWANY windows 7. Chciałem pograc z kolegami. Czy da się zainstalowac DPROTO na windows 7 na serwer nie dedykowany. Chcę to dodac na server Sven Co-Op.
  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 05.02.2012 11:06

tak da sie wrzucasz metamoda dla windows , instalujesz dproto dla windowsa instrukcja instalacji jest taka sama ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 darkguard

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 05.02.2012 16:54

Zrobiłem tak i wyskakuje ze nie moze zlokalizowac swds.dll
  • +
  • -
  • 0

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 05.02.2012 21:36

pokaż ten błąd
  • +
  • -
  • 0

#5 darkguard

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 06.02.2012 22:47

[DPROTO]: Version 0.9.87 Windows
[DPROTO]: Loading config './dproto.cfg'
[DPROTO]: LoggingMode = 2
[DPROTO]: Config sucessfully loaded.
[DPROTO]: Failed to locate swds.dll

Użytkownik darkguard edytował ten post 06.02.2012 22:51

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych