Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak możliwości edycji statystykMogę edytować statystyki tylko poprzez plik stats.ini


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 02.02.2012 18:01

Witam, mam problem polegający na tym, że jedyną opcją konfiguracji pluginu od statystyk jest edycja pliku stats.ini Z poziomu amxmodmenu nie mogę edytować, wszystkie opcje są koloru szarego, nie białego, czyli całkowicie nie możliwe do wybrania. Czy ktoś wie w czym leży problem?
  • +
  • -
  • 0

#2 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 02.02.2012 21:42

Masz wszystkie flagi?
  • +
  • -
  • 0

#3 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 06.02.2012 21:29

Masz wszystkie flagi?

Tak.
  • +
  • -
  • 0

#4 krystek1299

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:117
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 08.02.2012 11:26

Może po prostu nie masz dodanego tego pluginu na serwerze....
Brak linijki w plugins.ini




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych