Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jak dodać admina


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marecki11

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 14.02.2009 20:30

Jak moge dodać admina czytałem tamten temat ale to nic nie daje

Users configuration file
File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini

Line starting with ; is a comment

Access flags:
a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
b - reservation (can join on reserved slots)
c - amx_kick command
d - amx_ban and amx_unban commands
e - amx_slay and amx_slap commands
f - amx_map command
g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
h - amx_cfg command
i - amx_chat and other chat commands
j - amx_vote and other vote commands
k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
m - custom level A (for additional plugins)
n - custom level B
o - custom level C
p - custom level D
q - custom level E
r - custom level F
s - custom level G
t - custom level H
u - menu access
z - user (no admin)

Account flags:
a - disconnect player on invalid password
b - clan tag
c - this is steamid/wonid
d - this is ip
e - password is not checked (only name/ip/steamid needed)

Password:
Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw "<password>"
Change _pw to the value of amx_password_field

Format of admin account:
<name|ip|steamid> <password> <access flags> <account flags>

Examples of admin accounts:
"My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
"[*H^e^A^l^y*]" "et" "bcdefghijklu" "a"
"Agent Pe" "cocojambo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
and

// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".

unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "SPACE" "+jump"
bind "'" "+moveup"
bind "+" "sizeup"
bind "," "+moveleft"
bind "-" "sizedown"
bind "." "+moveright"
bind "/" "+movedown"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind ";" "+mlook"
bind "=" "sizeup"
bind "[" "invprev"
bind "]" "invnext"
bind "`" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "c" "+movedown"
bind "d" "+moveright"
bind "e" "+use"
bind "f" "impulse 100"
bind "q" "lastinv"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "t" "impulse 201"
bind "u" "messagemode2"
bind "v" "+moveup"
bind "w" "+forward"
bind "y" "messagemode"
bind "~" "toggleconsole"
bind "UPARROW" "+forward"
bind "DOWNARROW" "+back"
bind "LEFTARROW" "+left"
bind "RIGHTARROW" "+right"
bind "ALT" "+strafe"
bind "CTRL" "+duck"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F5" "snapshot"
bind "F6" "save quick"
bind "F7" "load quick"
bind "F10" "quit prompt"
bind "INS" "+klook"
bind "PGDN" "+lookdown"
bind "PGUP" "+lookup"
bind "END" "centerview"
bind "MWHEELDOWN" "invnext"
bind "MWHEELUP" "invprev"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+attack2"
bind "PAUSE" "pause"
_snd_mixahead "0.1"
ati_npatch "1.0"
ati_subdiv "2.0"
bgmvolume "1.000000"
bottomcolor "6"
brightness "1.000000"
cl_allowdownload "1"
cl_allowupload "1"
cl_backspeed "400"
cl_cmdbackup "2"
cl_cmdrate "30"
cl_dlmax "128"
cl_download_ingame "1"
cl_forwardspeed "400"
cl_himodels "0.000000"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_lc "1"
cl_logocolor "orange"
cl_logofile "lambda"
cl_lw "1"
cl_timeout "60"
cl_updaterate "20"
cl_vsmoothing "0.05"
con_color "255 180 30"
console "1.000000"
crosshair "1.000000"
fps_max "72.0"
fps_modem "0.0"
gamma "2.500000"
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_fog "1"
gl_monolights "0"
gl_overbright "0"
gl_polyoffset "0.1"
hisound "1.000000"
hpk_maxsize "4"
hud_capturemouse "1"
hud_centerid "0"
hud_classautokill "1"
hud_draw "1"
hud_fastswitch "0"
hud_takesshots "0"
joystick "0.000000"
lookspring "0.000000"
lookstrafe "0.000000"
m_filter "0.000000"
m_forward "1"
m_pitch "0.022000"
m_side "0.8"
m_yaw "0.022"
model "gordon"
MP3FadeTime "2.0"
MP3Volume "0.8"
mp_decals "300"
name "Player"
net_graph "0"
net_graphpos "1"
net_scale "5"
r_bmodelhighfrac "5.0"
r_detailtextures "0"
s_a3d "0.0"
s_automax_distance "30.0"
s_automin_distance "2.0"
s_bloat "2.0"
s_distance "60"
s_doppler "0.0"
s_eax "0.0"
s_leafnum "0"
s_max_distance "1000.0"
s_min_distance "8.0"
s_numpolys "200"
s_polykeep "1000000000"
s_polysize "10000000"
s_refdelay "4"
s_refgain "0.4"
s_rolloff "1.0"
s_verbwet "0.25"
sensitivity "3.000000"
skin ""
suitvolume "0.250000"
sv_aim "1.000000"
sv_voiceenable "1"
team ""
tfc_newmodels "1"
topcolor "30"
viewsize "120.000000"
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "1"
volume "0.800000"
setinfo "lang" "pl"
setinfo "_vgui_menus" "0"
setinfo "_ah" "1"
setinfo _pw "cocojambo"
+mlook
+jlook
exec userconfig.cfg

proszę o szybką odpowiedz
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.02.2009 20:39

Wszystko masz poprawnie, to jak może nie działać ?
a wpisujesz w konsoli przed wejściem na serwer:
setinfo _pw "hasło" ?

Albo jak byłeś już na serwerze z adminem to wpisywałeś w konsoli:
amxmodxmenu ?


#3 Marecki11

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 14.02.2009 20:42

haslo musiałem wpsisać bo jak nie wpisze to mnie wyrzuca a jak napisałem to tylko wsykoczyło
Unknown command: amxmodmen

  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.02.2009 20:44

Marecki11, sprawdź czy dobrze masz nick wpisany w users.ini i czy ten sam nick masz podczas gry, może jakaś spacja jest, albo coś.

#5 Marecki11

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 14.02.2009 20:47

Wszytko mam dobrze napisane i jest problem pomylić sie w pisaniu mojego nicku
  • +
  • -
  • 0

#6 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.02.2009 20:50

Unknown command: amxmodmen

czemu amxmodmen ?

tak wpisz:
amxmodmenu

#7 Marecki11

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 14.02.2009 20:50

źle napisałem ale jak pisze @@ siema to nic nie pisze
  • +
  • -
  • 0

#8 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.02.2009 20:51

To ściągnij nowego amx'a najlepiej czystego.

#9 Marecki11

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 14.02.2009 22:33

Dziękuje temat do zamknięcia
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 15.02.2009 03:27

next time napisz w dobrym dziale ;> nie dziekuj tylko pomogl
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych