Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem diablo mod exp od 2 osob


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 magram12

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 01.02.2012 21:27

Witam posiadam diablo mod by onyke i chcialbym zeby exp lecial od 2 osob a nie od 4 wiec postanowilem to zmienic i skompilowac lecz wywala mi bledy :

Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

diablo_onyke.sma(2534) : error 017: undefined symbol "YELLOW"
diablo_onyke.sma(2534) : warning 215: expression has no effect
diablo_onyke.sma(2534) : error 001: expected token: ";", but found ")"
diablo_onyke.sma(2534) : error 029: invalid expression, assumed zero
diablo_onyke.sma(2534) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.


Oco chodzi , a 2 sprawa to czemu obok expa jest %% zamiast jednego % ?
  • +
  • -
  • 0

#2 Nakupenda.

    Not yet YODA

  • Użytkownik

Reputacja: 136
Zaawansowany

  • Postów:451
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.02.2012 21:34

1. Zamień wszystkie YELLOW na NORMAL

2. usuń dodatkowy "%" z treści ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 magram12

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 01.02.2012 21:35

A czy te %% robią jakieś różnice? czy to poprostu taki błąd?:f
  • +
  • -
  • 0

#4 Nakupenda.

    Not yet YODA

  • Użytkownik

Reputacja: 136
Zaawansowany

  • Postów:451
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.02.2012 21:48

błąd :)

%f%% - pierwszy znak procenta jest ważny (ten przed "f"), drugi i trzeci to już wizualne zmiany

zmień na %f%

Użytkownik Nakupenda. edytował ten post 01.02.2012 21:49

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych