Mam admina na jednym z serwerów TP, gdy robię graczowi screeny nie daje autobanów, tzn.
gdy zrobiłem dajmy na to 5ssów powinno dać autobana z powodem wstaw screeny na.... masz 1h.
U żadnego innego admina ten problem nie występuje tylko u mnie. Próbowaliśmy już różnych rzeczy aby naprawić ten problem, np. zmiany uprawnień. Ale problem nadal jest, proszę o pomoc w rozwiązaniu go.
PS. Nie ma żadnego pluginu ss robi się dzięki amxbans.
Oto config ss proszę o pomoc.
************* AMXBans: SSBan ***********************************************/ // Wymagany plugin amxbans_ssban // Plik Konfiguracyjny AMXBans: SSBan echo [AMXBans] laduje plik amxbans-ssban.cfg // Ile screenow moze zrobic admin amx_maxscreens "5" // Czas pomiedzy scrennami amx_interval "1.0" // Opcje powiadomien // 0: Wylaczone // 1: Administrator dostaje wiadomosc o utworzonych screenach // 2: Gracz jest informowany w hud po lewej stronie ekranu // 3: obie amx_stamptype "3" // Wiadomosc, gdy amx_stamptype jest 2/3 amx_hudtext "" // Ilosc screenow w Menu amx_screenscount "1 2 3 4 5 6" // // Czas bana amx_ssbantime "0" // Powod bana amx_ssbanreason "Screeny na masz 1h"