Problem z kompilacją klasy
Jerem96
31.01.2012
Witam.
Robiłem klasę w generatorze no ale oczywiście musiałem zmienić kod związany z 1/x gdyż ten jest który jest w generatorze jest dziwny i do tego na każdą broń robi.
Więc tak, robię tą klasę...wszystko ładnie jest ale nie można skompilować...
Dlaczego?
Może jest tutaj jakaś zbędna biblioteka czy coś tam.
Użytkownik Jerem96 edytował ten post 31.01.2012 09:50
Robiłem klasę w generatorze no ale oczywiście musiałem zmienić kod związany z 1/x gdyż ten jest który jest w generatorze jest dziwny i do tego na każdą broń robi.
Więc tak, robię tą klasę...wszystko ładnie jest ale nie można skompilować...
Dlaczego?
Może jest tutaj jakaś zbędna biblioteka czy coś tam.
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <codmod> #include <engine> #include <hamsandwich> #include <cstrike> #include <fun> #define DMG_BULLET (1<<1) new bool:ma_klase[33]; new const nazwa[] = "Elite Sniper(Super Premium)"; new const opis[] = "1/1 z awp, 1/5 z elites oraz lekka niewidzalnosc"; new const bronie = (1<<CSW_HEGRENADE)|(1<<CSW_ELITE)|(1<<CSW_AWP); new const zdrowie = 500; new const kondycja = 500; new const inteligencja = 500; new const wytrzymalosc = 500; new ma_klase[33]; public plugin_init() { register_plugin(nazwa, "1.0", "Jerem"); cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc); RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "TakeDamage"); } public cod_class_enabled(id) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_G)) { client_print(id, print_chat, "[Elite Sniper(Super Premium)] Nie masz uprawnien, aby uzywac tej klasy.") return COD_STOP; } set_rendering(id,kRenderFxNone, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 70); give_item(id, "weapon_hegrenade"); ma_klase[id] = true; return COD_CONTINUE; } public cod_class_disabled(id) { set_rendering(id,kRenderFxNone, 0, 0, 0, kRenderTransAlpha, 255); ma_klase[id] = false; } public TakeDamage(this, idinflictor, idattacker, Float:damage, damagebits) { if(!is_user_connected(idattacker)) return HAM_IGNORED; if(!ma_klase[idattacker]) return HAM_IGNORED; if(damagebits & DMG_BULLET) { new weapon = get_user_weapon(idattacker); if((weapon == CSW_AWP) && !random(1)) cod_inflict_damage(idattacker, this, float(get_user_health(this))-damage+1.0, 0.0, idinflictor, damagebits); if((weapon == CSW_ELITE) && !random(5)) cod_inflict_damage(idattacker, this, float(get_user_health(this))-damage+1.0, 0.0, idinflictor, damagebits); } return HAM_IGNORED; }
Użytkownik Jerem96 edytował ten post 31.01.2012 09:50
Ojciec Dyrektor
31.01.2012
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Mody → Call of Duty Mod → Problemy
do
Scripting AMXX → Prośby o kompilacje pluginów / Problemy z kompilacją