Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[blockmaker] Problem z komendą


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wobdak

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 29.01.2012 20:09

Witam, posiadam tego blockamakera: http://amxx.pl/topic...ker-by-grzyboo/ . Problem polega na tym, że jak wpiszę /bm to żadne menu mi się nie wyświetla proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 mlekowita

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 91
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.01.2012 21:10

Hmm, może źle wgrałeś ? ;)

#3 Wobdak

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 30.01.2012 15:08

Jak bym źle wgrał to by się nie ściągały blocki itp... a tak to się pobierają tylko ta komenda: "/bm" nie działa ;/ Pomocy !
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych