Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Host_Error - wyrzucanie podczas łączenia z serwerem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.01.2012 12:12

Cześć...

Mam drobny kłopot z serwerem - nie można na niego wejść. Podczas ładowania wyrzuca mnie w momecie sprawdzania plików gry i w konsoli jedynie wyświetla taki komunikat:

Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 97

Żeby było śmieszniej wczoraj, gdy stało się to pierwszy raz zacząłem wyłączać po kolei pluginy wszystkie.
W pewnym momencie doszedłem do skrajności - wyczyściłem całe plugins.ini, jedak nic to nie dało...
Posunąłem się krok dalej - wyłączyłem całego AMXXa w metamodzie.
I... Nic to nie dało... Dziś dokonałem reinstalacji serwera. No i wszystko działało. Po pewnym czasie jednak znów pojawiła się ta wiadomość...
Ma ktoś pomysł dlaczego tak się dzieje i czego to jest wina?
Dodam, że AMXX jest w wersji 1.8.2, a binarki używane to 5408. Zmiana ich na 5006 również nie pomaga...

PS. Tak w sumie to nie wiedziałem, gdzie napisać temat, bo nie wiem z czym tak do końca mam problem ;D

plugins.ini:
Spoiler

  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 29.01.2012 12:20

a dproto przypadkiem nie jest zainstalowane?
  • +
  • -
  • 0

#3 A może sma?

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.01.2012 13:55

Yyy, jest.
Aczkolwiek jego wyłączenie nic nie daje...
Pomysły jakieś?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych