Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z glosem w radiu i rank


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Akord3on

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:75
Offline

Napisano 13.02.2009 23:14

witam

wgralem AMXMODX v1.8.1.3746, MetaMod v1.19

i teraz nie mam takich rzeczy jak /rank itp. dlaczego?

Wgralem poźniej Custom_radio PL i nie mam dźwięku dźwięk wziąłem z pierwszego postu a .sma, .amxx i config.cfg z 7 postu [peter] i nie mam teraz dźwięku. dlaczego ?

mozecie mi pomóc ?
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 13.02.2009 23:30

i teraz nie mam takich rzeczy jak /rank itp. dlaczego?


Zobacz czy nie masz średnika przed tymi /rank itd.. w cstrike/addons/amxmodx/configs/stats.ini

Tak to wygląda u mnie:


;Generated by Stats Configuration Plugin. Do not modify!
;Variable  Description
SayHP                    ;Say /hp
SayRankStats             ;Say /rankstats
SayMe                    ;Say /me
SayRank                  ;Say /rank
SayTop15                 ;Say /top15
SayHP                    ;Say /hp
SayRankStats             ;Say /rankstats
SayMe                    ;Say /me
SayRank                  ;Say /rank
SayTop15                 ;Say /top15


Albo zobacz czy masz włączone w amxmodmenu

amxmodmenu>9>ustawienia statystyk.



#3 Akord3on

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:75
Offline

Napisano 14.02.2009 01:24

dalej to samo.
teraz mam problem nawet z dodaniem admina, sam siebie nie moge dodac na admina ;
  • +
  • -
  • 0

#4 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 14.02.2009 11:55

Pokaż users.ini z folderu cstrike/adoons/amxmodx/configs.

Wgralem poźniej Custom_radio PL i nie mam dźwięku dźwięk wziąłem z pierwszego postu a .sma, .amxx i config.cfg z 7 postu [peter] i nie mam teraz dźwięku. dlaczego ?

Tego to nie mogę zrozumieć O.o.
  • +
  • -
  • 0

#5 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.02.2009 14:56

Tego to nie mogę zrozumieć O.o .


Oj mu chodzi, że radio mu nie działa, czyli nie słyszy np. "Zrozumiano"

#6 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 14.02.2009 17:26

No to niech da logi.
  • +
  • -
  • 0

#7 Akord3on

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:75
Offline

Napisano 14.02.2009 18:01

znaczy co skopiowac ? i skąd?

[ Dodano: 14-02-2009, 18:22 ]
dobra. ten temat do usunięcia. poradzilem sobie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych