Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

kod na 2x exp?

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 paczem

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Lokalizacja:nie pamiętam
Offline

Napisano 27.01.2012 17:24

jaki jest kod na 2x exp?

ponieważ piszę plugin ale słabo ogarniam jeszcze :)

pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 0

#2 fbang

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:237
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.01.2012 17:26

lol. o co ci chodzi?.
  • +
  • -
  • 0

#3 paczem

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Lokalizacja:nie pamiętam
Offline

Napisano 27.01.2012 17:29

Chcę w pluginie podwoić exp i szukam jaki kod mam wkleić - zrozumiałeś ?
  • +
  • -
  • 0

#4 imPR0ve

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:69
  • GG:
  • Imię:Rajmund
  • Lokalizacja:Zakrzówek
Offline

Napisano 27.01.2012 17:33

Kolego nie ma takiego czegoś ;)

Exp zwięszka się w pliku bodajże codmod.ini /cfg ;)
  • +
  • -
  • 0

#5 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 27.01.2012 18:03

To może pokaż nam *.sma pluginu żebyśmy wiedzieli o co się rozchodzi, sposobów jest kilka.

http://amxx.pl/dokum...cod-get-user-xp

http://amxx.pl/dokum...cod-set-user-xp
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#6 robaloss

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:157
  • Imię:haha
  • Lokalizacja:Wejherowo
Offline

Napisano 27.01.2012 21:01

Moze exp event albo Exp na godziny
  • +
  • -
  • 0

#7 verman

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:204
  • GG:
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 15.04.2012 10:36


#include <amxmodx>

#include <amxmisc>

#include <colorchat>

#define PLUGIN "Exp o godzinach"

#define VERSION "0.9"

#define AUTHOR "QTM. Peyote"

#define minut(%1) ((%1)*60.0)

new pcvarOdgodziny,

                 pcvarDogodziny,

                 pcvarExpzazabojstwo,

                 pcvarExpzapake;

public plugin_init() {

                            register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)

                  

                            pcvarOdgodziny = register_cvar("eog_expodgodziny", "22");

                            pcvarDogodziny = register_cvar("eog_expdogodziny", "8");

                  

                            pcvarExpzazabojstwo = register_cvar("eog_killxp", "2600");

                            pcvarExpzapake = register_cvar("eog_winxp", "2800");

                  

                            register_concmd("eog_przeladuj", "Sprawdz", ADMIN_KICK);

                  

                            set_task(1.0, "Sprawdz");

                  

                            set_task(240.0, "PokazInfo", _, _, _, "b");

}

public Sprawdz()

{            

                            new timestr[3];

                  

                            get_time("%H", timestr, 2);

                            new godzina = str_to_num(timestr);

                  

                            new bool:aktywne;

                  

                            new odgodziny = get_pcvar_num(pcvarOdgodziny),

                                                 dogodziny = get_pcvar_num(pcvarDogodziny);

                  

                            if(odgodziny > dogodziny)

                            {

                                                            if(godzina >= odgodziny || godzina < dogodziny)

                                                                                            aktywne = true;

                            }

                            else

                            {

                                                            if(godzina >= odgodziny && godzina < dogodziny)

                                                                                            aktywne = false;

                            }                                        

                  

                            if(aktywne)

                            {

                                                            server_cmd("cod_killxp %i;cod_bombxp %i", get_pcvar_num(pcvarExpzazabojstwo), get_pcvar_num(pcvarExpzapake));

                                                            return;

                            }

                  

                            get_time("%M", timestr, 2);

                            new minuta = str_to_num(timestr);

                  

                            set_task(minut(60-minuta), "Sprawdz");

}

public PokazInfo()

                            ColorChat(0, GREEN, "W Godzinach 22-8 Exp Jest Az O 2 RAZY WIEKSZY");


  • +
  • -
  • 0

#8 0x.

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:157
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Brzesko
Offline

Napisano 15.04.2012 11:28

a jak na zawsze podwoić to zmień cvara cod_killxp na x2.





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych