Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Prośba o dodanie 201lv i Przeniesienie Izual do premium.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 WolnoMysle

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rakoniewice
Offline

Napisano 26.01.2012 11:29

Witam. Chciałbym kogoś prośic o pomoc. Chodzi mi o dodanie 201lv + statystyki do 100 pkt i dodanie klasy Izual do premium na ADMIN_LEVEL_C.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 arek_snk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:104
  • Lokalizacja:CS
Offline

Napisano 26.01.2012 20:44

proszę, w razie problemów pisz.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#3 WolnoMysle

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rakoniewice
Offline

Napisano 27.01.2012 17:30

izual jest nadal we frakcji zwierzat



public PokazPremium(id, key) {
/* Menu:
* Wybierz klase:
* 1:Griswold
* 2:Kowal
* 3:Demonolog
* 4:VipCztery
* 0:Wstecz
*/
new lx[28] // <-- tutaj wpisz liczbę swoich klas + 1(none)
g_haskit[id] = 0
c_antymeek[id]=0
c_silent[id]=0
c_antyarchy[id]=0
c_jump[id]=0
c_vampire[id]=0
niewidka[id]=0

switch (key) {
case 0:
if( get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_E)
{
player_class[id] = Griswold
c_antymeek[id]=1
c_silent[id]=1
c_antyarchy[id]=1
c_jump[id]=2
c_vampire[id]=random_num(1,2)
LoadXP(id, player_class[id])
}
case 1:
if( get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_F)
{
player_class[id] = Kowal
c_antymeek[id]=1
c_silent[id]=1
c_antyarchy[id]=1
c_jump[id]=2
niewidka[id]=1
c_piorun[id]=1
c_vampire[id]=random_num(1,2)
LoadXP(id, player_class[id])
}
case 2:
if( get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_G)
{

player_class[id] = Demonolog
c_antymeek[id]=1
c_silent[id]=1
c_antyarchy[id]=1
c_jump[id]=2
c_vampire[id]=random_num(1,2)
LoadXP(id, player_class[id])
}
case 3:
if( get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_C)
{
player_class[id] = Izual
c_redirect[id]=4
c_antymeek[id]=1
LoadXP(id, player_class[id])
}
case 9:
{
select_class(id,lx)
}
  • +
  • -
  • 0

#4 arek_snk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:104
  • Lokalizacja:CS
Offline

Napisano 27.01.2012 19:01

Nie możliwe, jest w frakcji premium, wgraj na serwer i zobacz.
daje ci tu .amxx skompilowany

Załączone pliki


Użytkownik arek_snk edytował ten post 27.01.2012 19:03

  • +
  • -
  • 1

#5 WolnoMysle

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rakoniewice
Offline

Napisano 27.01.2012 19:47

---.Zwierzeta
1.Izual
2.Skoczek
3.Zniewolony
4.Zgniatacz
5.Pijawka
6.Gigantyczny Pajak
7.Sniegowy Tulacz
8.Piekielna Krowa
* 0:Wstecz



piekielna krowa? co to ma byc?




/* Menu:
* Wybierz klase:
* 1:Griswold
* 2:Kowal
* 3:Demonolog
* 4:VipCztery
* 0:Wstecz


tu tez izuala nie dales
  • +
  • -
  • 0

#6 arek_snk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:104
  • Lokalizacja:CS
Offline

Napisano 27.01.2012 20:37

A po co mam tam dawać? jeżeli wszystko po /* */ nie jest czytane przez amxx?

@Edit
To jest tylko tam aby cię uświadomić pod którym klawiszem jest jaka klasa..

Użytkownik arek_snk edytował ten post 27.01.2012 20:37

  • +
  • -
  • 1

#7 WolnoMysle

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rakoniewice
Offline

Napisano 27.01.2012 21:46

wszystko dziala, chociaz wyskakuje taki blad w kosnoli

[DPROTO]: traffic temporary blocked from 78.10.125.86 for flooding; PPS=34.242004; WarnLevel=2.183357
[DPROTO]: traffic temporary blocked from 78.10.125.86 for flooding; PPS=33.279608; WarnLevel=2.885323

Użytkownik WolnoMysle edytował ten post 27.01.2012 21:51

  • +
  • -
  • 0

#8 arek_snk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:104
  • Lokalizacja:CS
Offline

Napisano 27.01.2012 22:47

Jaki błąd? Skopiuj go i wklej tutaj.
  • +
  • -
  • 0

#9 WolnoMysle

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rakoniewice
Offline

Napisano 28.01.2012 13:36

nie widać bo z konsoli jest. zaznacz moj post jakbys chcial skopiowac i bedzie widoczne. Ten blad juz mi ustapil, ale teraz pisze ze do diablo mam dopisac debug i buguje amxbans

zaznacz do skopiowania., wpisanie debug nic nie daje logi:

01/28/2012 - 13:30:56: [amxbans.amxx] [Amxbans] Query failed!
L 01/28/2012 - 13:30:56: [amxbans.amxx] [Amxbans] Threaded query error, location: 18
L 01/28/2012 - 13:30:56: [amxbans.amxx] [Amxbans] Message: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''a' at line 1 (1064)
L 01/28/2012 - 13:30:56: [amxbans.amxx] [Amxbans] Query statement:


L 01/28/2012 - 13:31:52: [FAKEMETA] Invalid entity
L 01/28/2012 - 13:31:52: [] Run time error 10 (plugin "diablomod.amxx") (native "pev") - debug not enabled!
L 01/28/2012 - 13:31:52: [] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Użytkownik WolnoMysle edytował ten post 28.01.2012 13:39

  • +
  • -
  • 0

#10 arek_snk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:104
  • Lokalizacja:CS
Offline

Napisano 28.01.2012 23:42

podaj plik modules.ini
i dopisz do plugins.ini
debug

np:
diablomod.amxx debug
zresetuj server i wtedy podaj jaki błąd ci wyskakuje
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych