Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Server się wyłancza ..


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 KornikSnk

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • GG:
  • Lokalizacja:sanok
Offline

Napisano 12.02.2009 17:52

Witam mam taki oto problem.. posiadam server DaibloMod5.8d .
Przez ostatni czas nic się nie działo ale ostatnio mam problem bo co kilka mapek server się wyłancza .. Sprawdziłem logi i mi takie coś pisze :

L 02/12/2009 - 17:07:37: [AMXX]    [0] dbmod_5.8d.sma::Damage1 (line 6827)
L 02/12/2009 - 17:20:53: Invalid player id 0
L 02/12/2009 - 17:20:53: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")
L 02/12/2009 - 17:20:53: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 02/12/2009 - 17:20:53: [AMXX]    [0] dbmod_5.8d.sma::Damage1 (line 6827)
L 02/12/2009 - 17:22:19: Invalid player id 0
L 02/12/2009 - 17:22:19: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")
L 02/12/2009 - 17:22:19: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 02/12/2009 - 17:22:19: [AMXX]    [0] dbmod_5.8d.sma::Damage1 (line 6827)
L 02/12/2009 - 17:42:32: Start of error session.
L 02/12/2009 - 17:42:32: Info (map "de_rats_1337") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090212.log")
L 02/12/2009 - 17:42:32: Invalid player id 0
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX]    [0] dbmod_5.8d.sma::Damage1 (line 6827)
L 02/12/2009 - 17:42:32: Invalid player id 0
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX]    [0] dbmod_5.8d.sma::Damage1 (line 6827)
L 02/12/2009 - 17:42:32: Invalid player id 0
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablo.amxx")
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 02/12/2009 - 17:42:32: [AMXX]    [0] dbmod_5.8d.sma::Damage1 (line 6827) 

Proszę o pomoc ..
  • +
  • -
  • 0

#2 WHineye

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:83
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 17.02.2009 07:22

cos mi sie zdaje że bawiłęś sie .sma :]
więc...:

albo:
zle zainstalowałes:
wgraj diablo od nowa.
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=4291
dbmod_5.8d.sma
do folderu scripting
dbmod_5.8d.amxx
do folderu plugins
zedytuj plugins.ini wstawiajac na końcu linijke
dbmod_5.8d.amxx

albo:
spróbuj po dbmod_5.8d.amxx w plugins.ini w tej samej linijce napisać debug

albo:

jedno i drugie :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych