Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z VIP 1.7.2Nie działa poprawnie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 General_2

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Witia
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 21.01.2012 00:36

Mam problem odnośnie tego VIP-a >>http://planeta-skill...zombie-vip-172/ do ZP 4.3 ! A dokładniej mówiąc. . . w raz z rozpoczęciem nowej mapy mam wszystkie przywileje VIP-a takie jakie posiada ten właśnie VIP prócz jednej ( nie ma jej na liście ) Multi-Jump !! Nie ma w ogóle tego od momentu rozpoczęcia nowej mapy ( no chyba że zrobię restart,albo poczekam jak zakończy się runda to wtedy jest ) Co trzeba zrobić by ten Multi-Jump,działał w każdym momencie wejścia na serwer ???? dodam że VIP-a czyta mi z users.ini

Dołączona grafika

P.S Proszę o wyrozumiałość.początkujący Admin
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych