Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wywala Neostrade


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dyzma

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Nikodem
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 18.01.2012 16:20

Witam załozyłem swój serwer cs 1.6 na ownserver.pl wszyscy normalnie moga wbic. Tylko Neostrada jak wejdzie nie zagra nawet 2 sekund i wywala. W czym jest problem i jak to naprawić?
Na serwerze jest amx 1.8.1
Na neo nic nie wgrywałem.
  • +
  • -
  • 0

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 18.01.2012 16:22

Każdy w neostradą tak ma?
  • +
  • -
  • 0

#3 Dyzma

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Nikodem
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 18.01.2012 16:46

Tak
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych