Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Menu statystyk CoD, błędy.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kolar`.

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 13.01.2012 23:08

Póki co mam 8 statystyk, dojdzie jeszcze jedna i chcę by te wszystkie statystyki były na jednej stronie (nie chcę by trzeba było klikać 9). Wygląda to tak:

Dołączona grafika
Dołączona grafika

A chcę by były one na jednej stronie.


public PrzydzielPunkty(id)
{
new inteligencja[65];
new zdrowie[60];
new wytrzymalosc[60];
new kondycja[60];
new grawitacja[60];
new regeneracja[60];
new obrazenia[60];
new critical[60];
new tytul[25];
format(inteligencja, charsmax(inteligencja), "\ySila: \r%i \d(Zwieksza sile perkow i umiejetnosci klasy)", PobierzInteligencje(id, 1, 1, 1));
format(zdrowie, charsmax(zdrowie), "\yZdrowie: \r%i \d(Masz o \y%i \dHP wiecej)", PobierzZdrowie(id, 1, 1, 1));
format(wytrzymalosc, charsmax(wytrzymalosc), "\yOdpornosc na ostrzal: \r%i \d(Zmniejsza obrazenia)", PobierzWytrzymalosc(id, 1, 1, 1));
format(kondycja, charsmax(kondycja), "\ySzyboksc poruszania sie: \r%i \d(Zwieksza tempo chodu)", PobierzKondycje(id, 1, 1, 1), kondycja_gracza[id]);
format(grawitacja, charsmax(grawitacja), "\ySkocznosc: \r%i \d(Zwieksza wysokosc skoku)", PobierzGrawitacje(id, 1, 1, 1));
format(regeneracja, charsmax(regeneracja), "\yRegeneracja: \r%i \d(Co \y5 \dsekund dostajesz \y%i\d HP)", PobierzRegeneracje(id, 1, 1, 1), regeneracja_gracza[id]/2);
format(obrazenia, charsmax(obrazenia), "\yDodatkowe obrazenia: \r%i \d(Zadajesz o \y%i%% \dwiecej DMG)", PobierzObrazenia(id, 1, 1, 1), obrazenia_gracza[id]/2);
format(critical, charsmax(critical), "\yCritical: \r%i \d(Masz \y%i%% \dszans na zadanie 3x DMG)", PobierzCritical(id, 1, 1, 1));
format(tytul, charsmax(tytul), "Przydziel Punkty(%i):", punkty_gracza[id]);
new menu = menu_create(tytul, "PrzydzielPunkty_Handler");
menu_additem(menu, inteligencja);
menu_additem(menu, zdrowie);
menu_additem(menu, wytrzymalosc);
menu_additem(menu, kondycja);
menu_additem(menu, grawitacja);
menu_additem(menu, regeneracja);
menu_additem(menu, obrazenia);
menu_additem(menu, critical);
menu_setprop(menu, MPROP_BACKNAME, "Poprzednia strona");
menu_setprop(menu, MPROP_NEXTNAME, "Nastepna strona");
menu_setprop(menu, MPROP_EXITNAME, "Wyjdz");
menu_display(id, menu);
}


#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 14.01.2012 00:44

W nowym stylu menu tego nie zrobisz, ale w starym tak, gdzieś dosyć niedawno pisałem post z takim menu.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 14.01.2012 07:52

Mógłbym prosić Cię o linka ?

#4 HaDeS From HELL

    CoD MoD Fanatyk

  • Użytkownik

Reputacja: 161
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 14.01.2012 09:51

a może jakbyś usunął
menu_setprop(menu, MPROP_BACKNAME, "Poprzednia strona");
menu_setprop(menu, MPROP_NEXTNAME, "Nastepna strona");
menu_setprop(menu, MPROP_EXITNAME, "Wyjdz");

lub tylko
menu_setprop(menu, MPROP_BACKNAME, "Poprzednia strona");
menu_setprop(menu, MPROP_NEXTNAME, "Nastepna strona");

To jest trochę głupie ale może coś da xD
sebul (14.01.2012 13:13):
:facepalm:
Jak się na czymś nie znasz, to może się nie udzielaj?

  • +
  • -
  • 0

#5 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 14.01.2012 10:25

Próbowałem. :P

#6 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 14.01.2012 19:09

menu_setprop(menu, MPROP_PERPAGE, 0);

Dopisz to przed wywołaniem menu_display.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych