Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crash a nic w logach przez co


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jerem96

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.01.2012 14:47

Witam.
Mam taki problem, że codziennie z 1-5 razy crashuję mi się server a ja nie wiem od czego może być.
W logach nic nie ma a po crashu zanim włącze server patrzę co jest w konsoli i też nic nie ma.
Z czego to może wynikać i czy macie coś na to aby server włączał się po crashu?
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#2 Waleq

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:184
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 13.01.2012 14:52

Serwer zabezpieczony?
  • +
  • -
  • 0

#3 Jerem96

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.01.2012 14:57

Serwer zabezpieczony?


Przed?
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#4 Waleq

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:184
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 13.01.2012 15:02

http://amxx.pl/topic...nti-cmd-dlfile/
http://amxx.pl/topic...-rebuy-bug-fix/
itp.

Gdy nie jest zabezpieczony, przyczyną mogą być ataki.
  • +
  • -
  • 0

#5 Jerem96

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.01.2012 15:11

WoW na to nie wpadłem.
To już dawno miałem wgrane.
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#6 forma

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 198
Profesjonalista

  • Postów:487
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 13.01.2012 15:11

http://amxx.pl/topic...ka-half-life-1/

polecam wgrać najnowszą wersje engine
  • +
  • -
  • 0

#7 Jerem96

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.01.2012 15:20

Niestety ale ja już wersje 5408 posiadam.
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#8 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 13.01.2012 16:21

Jeżeli uważasz, że nic nie ma to zobacz jeszcze czy moduły i pluginy chodzą w consoli wpisz meta list i amx_plugins
Lub może to być spowodowane przez mapy...
  • +
  • -
  • 0

#9 Jerem96

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.01.2012 16:45

Wszystko wgrane prawidłowo.
Mapy także gdyż ten błąd jest od dłuższego czasu a dziś wgrałem dopiero nowe mapki tak były tylko standard.
CoD by Jerem
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych