Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Battlefield 3 RankRangi z BF3 do zdobycia z odopowiednia ilosc zabic ;)


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#1 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 13.01.2012 12:23

*
Popularny

Battlefield 3 Rank 0.1
by MisieQ

opis
Witam

Przedstawiam wam rank system z BF3, jest to tylko aktualnie zwykły system rang nic więcej, lecz planuje go rozbudować(nie o jakieś super moce itp. tylko lekkie dodatki)

wymagane moduly
CSX

konfiguracja
Nazwy Rang znajdują sie w pliku sma a dokładnie tutaj
new ranga[][] = {
"Brak",
"Private First Class",
"Private First Class 1",
"Private First Class 2",
"Private First Class 3",
"Lance Corporal",
"Lance Corporal 1 Star",
"Lance Corporal 2 Stars",
"Lance Corporal 3 Stars",
"Corporal",
"Corporal 1 Star",
"Corporal 2 Stars",
"Corporal 3 Stars",
"Sergeant",
"Sergeant 1 Star",
"Sergeant 2 Stars",
"Sergeant 3 Stars",
"Staff Sergeant",
"Staff Sergeant 1 Star",
"Staff Sergeant 2 Stars",
"Gunnery Sergeant",
"Gunnery Sergeant 1 Star",
"Gunnery Sergeant 2 Star",
"Master Sergeant",
"Master Sergeant 1 Star",
"Master Sergeant 2 Stars",
"First Sergeant",
"First Sergeant 1 Star",
"First Sergeant 2 Stars",
"Master Gunnery Sergeant",
"Master Gunnery Sergeant 1 Star",
"Master Gunnery Sergeant 2 Stars",
"Sergeant Major",
"Sergeant Major 1 Star",
"Sergeant Major 2 Star",
"Warrant Officer One",
"Chief Warrant Officer Two",
"Chief Warrant Officer Three",
"Chief Warrant Officer Four",
"Chief Warrant Officer Five",
"Second Lieutenant",
"First Lieutenant",
"Captain",
"Major",
"Lt. Colonel",
"Colonel"
}


Ilosc expa/zabic potrzebna do zdobycia rang znajduje sie również w sma a dokładnie tutaj
new rangaxp[47] = {
0,
10,
80,
180,
290,
410,
540,
670,
810,
960,
1110,
1300,
1500,
1700,
1900,
2200,
2500,
2800,
3100,
3400,
3700,
4000,
4300,
4700,
5100,
5500,
5900,
6300,
6700,
7100,
7600,
8100,
8600,
9100,
9600,
10500,
12000,
13700,
15800,
18000,
20800,
23400,
28200,
32000,
36200,
40000
}


inne informacje
W wersji 0.2 planuje dodać spirite rang(cos alal bf2 rank mod)

download
Załączony plik  bf3rank.amxx   6,33 KB  106 Ilość pobrań

Załączony plik  bf3rank.sma   2,83 KB  1790 Ilość pobrań
  bf3rank.amxx
  • +
  • -
  • 40

#2 Mac Pherson

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:221
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Wołomin
Offline

Napisano 13.01.2012 13:36

to są same rangi bez mocy jeżeli dobrze zrozumiałem, a planujesz jeszcze robić moce do tego?
http://www.CSMagic.pl ----> Nowa sieć, nowy zespół, super serwery!
Dołączona grafika
Szukam osób znających się na pisaniu pluginów do sieci!
Możemy się dogadać na jakich warunkach

#3 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 13.01.2012 13:43

Aleksy ta.

MisieQ naiz dżob ^.^
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#4 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 13.01.2012 13:49

to są same rangi bez mocy jeżeli dobrze zrozumiałem, a planujesz jeszcze robić moce do tego?


małymi kroczkami bede dodawac coraz to fajniejsze rzeczy do tego ale wszystko pokolei :)
  • +
  • -
  • 3

#5 mlekowita

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 91
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.01.2012 14:09

Czekam na finałową wersje ^^

#6 Jeansy

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 35
Życzliwy

  • Postów:296
  • Lokalizacja:Złoczew
Offline

Napisano 13.01.2012 14:15

Też czekam na Finałową wersje ale dam +

#7 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 13.01.2012 14:31

Czekam na finałową wersje ^^

Też czekam na Finałową wersje ale dam +


to sobie trochę poczekacie ^^
  • +
  • -
  • 1

#8 Nakupenda.

    Not yet YODA

  • Użytkownik

Reputacja: 136
Zaawansowany

  • Postów:451
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.01.2012 15:08

prospy miśku, świetnie sie zapowiada ^D^

Użytkownik Nakupenda. edytował ten post 13.01.2012 15:09

  • +
  • -
  • 0

#9 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 13.01.2012 16:13

Poszukuje osoby ktora przerobi pliki PNG na SPR bo na win 7 x64 Proff sie nie da :(
  • +
  • -
  • 0

#10 Mac Pherson

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:221
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Wołomin
Offline

Napisano 13.01.2012 18:38

MisieQ to możesz napisać do mnie na PW
http://www.CSMagic.pl ----> Nowa sieć, nowy zespół, super serwery!
Dołączona grafika
Szukam osób znających się na pisaniu pluginów do sieci!
Możemy się dogadać na jakich warunkach

#11 FetaGreen

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:175
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Nysa
Offline

Napisano 13.01.2012 20:14

+
Ale w sumie niewiem czym to się rożni od bf2 w końcu to zwykle rangi :D

Mogles wypdać w finalowej wersji dopiero.

I czy nie powinno być zamiast tego:

while(stats[0] >= rangaxp[ranganum[id]])

to:

while(stats[0] >= rangaxp[ranganum[id]+1])

Oczywiście nie jestem pewien :)
Ale ja używam takie coś u siebie na innym modzie i dziala znakomicie ;)

Użytkownik FetaGreen edytował ten post 13.01.2012 20:53

  • +
  • -
  • 0

#12 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 13.01.2012 23:33

+
Ale w sumie niewiem czym to się rożni od bf2 w końcu to zwykle rangi :D

Mogles wypdać w finalowej wersji dopiero.

I czy nie powinno być zamiast tego:

while(stats[0] >= rangaxp[ranganum[id]])

to:

while(stats[0] >= rangaxp[ranganum[id]+1])

Oczywiście nie jestem pewien :)
Ale ja używam takie coś u siebie na innym modzie i dziala znakomicie ;)


nie niestety w tym to nie jest potrzebne ;)

MisieQ to możesz napisać do mnie na PW


odezwe sie jutro ;)
  • +
  • -
  • 1

#13 tekuku

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:73
  • GG:
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Tomaszów Maz.
Offline

Napisano 13.01.2012 23:48

Brawo mistrzu teraz tylko czekamy na Misje do BF2 i mamy nadzieje ze będzie do pobrania za darmo :)
  • +
  • -
  • 0

7vWMdt5.png


#14 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.01.2012 14:32

Jedyne co mi się nie podoba to nazwa :D
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#15 BoroWSP

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:66
  • Steam:steam
Offline

Napisano 15.01.2012 16:47

no zobaczymy czy z tego wyszła kaszanka :D

+ dla cb
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

RzeZnia.eu - Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6

#16 kub0ludek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.01.2012 00:55

MisieQ - a jak przewidujesz, kiedy wyjdą następne wersje ? :)

Kiedy final luty ? :D
  • +
  • -
  • -1

#17 Mac Pherson

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:221
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Wołomin
Offline

Napisano 16.01.2012 10:44

jak będzie finałowa wersja to na pewno ją umieści na forum także czekaj spokojnie
http://www.CSMagic.pl ----> Nowa sieć, nowy zespół, super serwery!
Dołączona grafika
Szukam osób znających się na pisaniu pluginów do sieci!
Możemy się dogadać na jakich warunkach

#18 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 16.01.2012 16:08

MisieQ - a jak przewidujesz, kiedy wyjdą następne wersje ? :)

Kiedy final luty ? :D


ta luty 2021...
  • +
  • -
  • 1

#19 LuKq

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 20.01.2012 15:47

A działa to też na CodMod ?
  • +
  • -
  • 0

#20 FetaGreen

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:175
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Nysa
Offline

Napisano 20.01.2012 16:01

Przedstawiam wam rank system z BF3, jest to tylko aktualnie zwykły system rang nic więcej, lecz planuje go rozbudować(nie o jakieś super moce itp. tylko lekkie dodatki)

Czytanie ze zrozumieniem nie boli ;]
Jeśli wyświetlanie info masz w HUD to będzie dzialalo :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych