Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Exp nie leci


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Przemek ^^

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:ZmC
Offline

Napisano 07.01.2012 15:45

Witam jestem prawidłowo podczepiony pod baze SQL poniewaz moge wybrac klase.

Oto sql:

diablo_sql_host "diablosek.xaa.pl"
diablo_sql_user "diablose_przemek"
diablo_sql_pass "******"
diablo_sql_database "diablose_diablo23"
diablo_sql_table "db"

Sma jest jak najbardziej poprawne.Wczesniej mi leciał exp ... teraz nie ;/ Jakie mogą być przyczyny?

w modules.ini mam zablokowane

;mysql
;sqlite

Z odblokowanymi też nie mam poprawy.Co może być zle ;/ bo już nie mam pomysłów

//edit Zaszla pomyła exp leci tylko na standarowych klasach takich jak:palladyn,ninja a na moich juz nie :/

Użytkownik Przemek ^^ edytował ten post 07.01.2012 15:45


#2 Leszcz

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:29
  • GG:
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 10.01.2012 21:47

na 100% masz cos zle w sma. pokaz logi i sma.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych